Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Διάσημοι υποψήφοι που εκλέγονται, μιλούν στο TLIFE για τη νίκη τους!

Ποιοι διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν την ψήφο μας; Τι λένε στο TLIFE

Χθες οι Έλληνες είχαμε ραντεβού με τις κάλπες. Στα ψηφοδέλτια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, είδαμε την υποψηφιότητα πολλών αστέρων της εγχώριας showbiz. Για πολλούς τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά αν και δεν έχουν ακόμα την πλήρη εικόνα. Το TLIFE επικοινώνησε με τους υποψηφίους να μας πουν τις πρώτες εντυπώσεις από την εκλογική αναμέτρηση.

Απόστολος Γκλέτσος, Δήμος Στυλίδας

”Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά. Είμαι 6 μονάδες μπροστά από το δεύτερο και πάμε για την επόμενη Κυριακή. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο γιατί οι εκλογές ξεκινάνε πάλι από το μηδέν. Στους ανθρώπους που με ψήφισαν και θα με ψηφίσουν δεν έχω να πω πολλά, απλά θέλω να τους βεβαιώσω πως θα δώσω όλη μου την ύπαρξη για να τους δικαιώσω μετά τις εκλογές”.

Κωνσταντάρας Δημήτρης, Δήμος Αθήνας

Τα επίσημα αποτελέσματα δεν έχουν βγει ακόμα αλλά παραδέχεται ότι μέχρι στιγμής τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά. “Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι σε κάποιες ομάδες είμαι πρώτος.”

 Πρωτιά για τον Ηλία Ψινάκη στο Δήμο της  Αθήνας

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα ο Ηλίας Ψινάκης  έχει 5.000 ψήφους και είναι πρώτος με μεγάλη διαφορά. Οι συνεργάτες του μας αποκαλύπτουν ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα.

Nίκος Ψαρράς, Δήμος Αθήνας


Πετύχαμε τον γνωστό ηθοποιό να κάνει τα ψώνια γιατί όπως είπε προεκλογικά δεν υπήρχε καθόλου χρόνος! “Ακόμη δεν έχω πλήρη εικόνα. Όλα θα κριθούν την επόμενη Κυριακή. Από όσο γνωρίζω ως τώρς πάω αρκετά καλά. Θα ξέρω καλύτερα στις 16:30 όπως όλοι οι υποψήφιοι. Και αντιπολίτευση να βγούμε για μένα είναι το ίδιο πράγμα. Βέβαια αυτή η αναμονή για να γίνει το ξεκαθάρισμα, είναι οδυνηρή!”

Γιώργος Κατσαρός, Δήμος Αθηνας

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Δήμο Αθηναίων, με το συνδυσαμό του Νικήτα Κακλαμάνη, “Αθήνα, Πόλη της ζωής μας”. Μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει 883 ψήφους.

Γιάννης Μπουλές, Δήμος Ναυπακτίας

Παρόλο που η Νάντια Μπουλέ δεν ήταν δίπλα στο μπαμπά της την ημέρα των εκλογών, εκείνος τα πήγε μιά χαρά!Κατάφερε να σημειώσει ποσοστό 32,6% έναντι του δεύτερου υποψηφίου Θανάση Παπαθανάση με τον οποίο πρόκειται να αναμετρηθεί και την επόμενη Κυριακή.

Βάσια Τριφύλλη, Δήμος Αθήνας

Από τα πρώτα αποτελέσματα μας είπε ότι πήγε πάρα πολύ καλά αλλά η ίδια μας είπε ότι περιμένει με αγωνία τα τελικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE στο δήμο της Αθήνας μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι , πρώτος σε σταυρούς ήταν ο Ηλίας Ψινάκης με περίπου 4.000  ψήφους, και με την εκτίμηση ότι θα φθάσει τις 8.000 ψήφους. Η Βάσια Τριφύλλη είχε συγκεντρώσει 1500 ψήφους, η Μαρία Τζομπανάκη 1000 ψήφους και ο Νίκος Ψαρράς  600 ψήφους. Να επισημάνουμε ότι αυτά τα στοιχεία δεν είναι τελικά και ότι η καταμέτρηση των ψήφων δεν έχει ολοκληρωθεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε