Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Διάσημος ηθοποιός κατηγορείται ότι του άρεσε να “παίζει τον γιατρό”!

Δύο ακόμα γυναίκες προστίθενται στη λίστα του Steven Seagal με αυτές που τον κατηγορούν ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά ανάμεσα στις οποίες είναι κι η εγγονή του Ray Charles.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει στο ιστορικό του μία σειρά από γυναίκες που καταγγέλουν ότι έχει κάνει ανήθικες προτάσεις και σε εκείνες.

Οι δύο γυναίκες έχουν καταθέσει τις μαρτυρίες τους στην Kayden Nguyen, την πρώην βοηθό του Seagal η οποία έχει καταθέσει αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση. Η μία μαρτυρία υποστηρίζει ότι ο κατηγορούμενος έπιανε το στήθος της όπως κάνει ένας γιατρός για να εξετάσει την ασθενή του.

“Ο Seagal έφτασε με τα χέρια του μέχρι το παντελόνι μου δηλώνοντας πως θέλει να δει τι αίσθηση έχει”, συνέχισε η καταγγέλουσα η οποία συμπληρώνει πως για να τον αποφύγει έβαλε τα κλάματα κι αναγκάστηκε να φωνάξει.

Οι δύο γυναίκες που κατηγορούν τον διάσημο ηθοποιό ισχυρίζονται ότι τις είχε προσλάβει αρχικά ως βοηθούς του αλλά αναγκάστηκαν να παρετηθούν μετά την παρενόχληση. 

Η δεύτερη γυναίκα είναι η Blair Robinson η οποία είναι η εγγονή του Ray Charles. Η Robinson ισχυρίζεται οτι γνώρισε τον γνωστό ηθοποιό το 2004, στην κηδεία του παππού της. Όλα όμως ξεκίνησαν όταν προσέλαβε την νεαρή κοπέλα. Μετά από ένα μήνα περίπου ο ηθοποιός της εξήγησε για τα “καθήκοντά” της ανάμεσα στα οποία ήταν να του κάνει μασάζ όπως θα της υποδείκνυε.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Marty Singer, δηλώνει: “Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει τις δύο κυρίες και το καταστατικό των υπαλλήλων του δεν δείχνει να έχουν δουλέψει γι’αυτόν”. Οι ισχυρισμοί τους σύμφωνα με τον νομικό είναι αναληθείς. “Οι ομολογίες έχουν φανερά προετοιμαστεί από την νομική πλευρά της Nguyen για να την βοηθήσουν να κάνει θόρυβο στα media υπερ της”, είπε κλείνοντας ο δικηγόρος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε