Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Διαβάστε στο Zappit.gr: Ετοιμάζουν αρραβώνα στην Κύπρο Μιχάλης και Ζέτα;

Στην Αγλατζιά, λίγο έξω από τη Λευκωσία, θα βάλει το ζευγάρι βέρα στο… αριστερό. Μέσα στις γιορτές θα γίνει ο αρραβώνας, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Δημόσια εμφάνιση και αρραβώνα-express προγραμματίζουν Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια μέσα στις γιορτές, όπως γράφει σήμερα το περιοδικό «ΛΟΙΠΟΝ». Το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες κάτω από άκρα μυστικότητα και γι’ αυτόν το λόγο θα βρεθούν στην Κύπρο την Πρωτοχρονιά. Η Ζέτα δεν μπορεί πλέον να κρύψει τη χαρά της που βρήκε τον άντρα της ζωής της, ενώ και ο Μιχάλης είναι τρισευτυχισμένος και βρίσκεται σε περίοδο δημιουργικού οίστρου, γράφοντας καινούργια τραγούδια που μιλάνε για τον έρωτα!

Μάλιστα, πριν από αρκετές εβδομάδες, το ίδιο περιοδικό είχε γράψει ότι παρουσιάστρια – ηθοποιός είχε επισκεφθεί το πατρικό σπίτι του αγαπημένου της στην Κύπρο, για να γνωρίσει τους γονείς και την αδερφή του Μιχάλη. Η δεύτερη επίσκεψη, που θα γίνει την Πρωτοχρονιά, θα έχει πιο επίσημο χαρακτήρα: το ζευγάρι θα αρραβωνιαστεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και στη συνέχεια θα ανακοινώσουν οι ίδιοι το ευχάριστο γεγονός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.zappit.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε