Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Διαζύγιο βόμβα για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Διαζύγιο βόμβα για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Μετά από 10 χρόνια γάμου ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρόμαν Αμπράμοβιτς χώρισε από την τρίτη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα.

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρόμαν Αμπράμοβιτς και η Ντάσα Ζούκοβα, που έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, αποκάλυψαν τον χωρισμό τους με ανακοίνωσή τους στη New York Post. Στην ανακοίνωση αναφέρουν περιγράφουν τον χωρισμό τους “φιλικό”.

“Μετά από 10 χρόνια μαζί, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε αλλά παραμένουμε στενοί φίλοι, γονείς και συνεργάτες στα πρότζεκτ που αναπτύξαμε μαζί. Δεσμευόμαστε να μεγαλώσουμε μαζί τα δύο μας παιδιά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί ως συνιδρυτές του Garage Museum of Contemporary Art στη Μόσχα και του πολιτιστικού κέντρου New Holland Island στην Αγία Πετρούπολη”, αναφέρουν στην ανακοίνωση Ρόμαν Αμπράμοβιτς και Ντάσα Ζούκοβα.

Όταν ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς χώρισε από τη δεύτερη γυναίκα του Irina Vyacheslavovna Malandina φέρεται να αποζημιώθηκε με 1 δισεκατομμύριο σε μετρητά και ακίνητα. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει αποκτήσει 5 παιδιά, δύο γιους και τρεις κόρες, με την πρώην αεροσυνοδό της Aeroflot. Το πρώτο του διαζύγιο από την Olga Yurevna Lysova βγήκε το 1990 τρία χρόνια μετά τον γάμο τους.

H Ντάσα Ζούκοβα επιβεβαίωσε τον γάμο τους πριν από δύο χρόνια ενώ είχαν παντρευτεί σε μυστική τελετή έξι χρόνια νωρίτερα. Μέχρι τότε τη χαρακτήριζαν ως κοπέλα του Ρώσου δισεκατομμυριούχου.

Πηγή: Mirror

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις