Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Diet Coach! Ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σε αδυνατίσει χωρίς στερήσεις, έχοντας παρέα!

Diet Coach! Ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σε αδυνατίσει χωρίς στερήσεις, έχοντας παρέα!

H λέξη δίαιτα είναι αρνητική από μόνη της. Μήπως να αλλάξεις συνήθειες με τη βοήθεια των καινούριων σου φίλων, με τους οποίους σας συνδέει ο κοινός στόχος;

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις δίαιτα, έχεις δοκιμάσει να πεινάσεις, να στερηθείς, να καταπιεστείς… Έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου, έχεις δώσει το λόγο σου, έχεις κάνει τα πάντα και τελικά, εκείνη τη δύσκολη στιγμή, παρεκτρέπεσαι. Το παν είναι να αλλάξεις στάση απέναντι στο φαγητό. Τι θα έλεγες να το κάνεις παρέα με άλλους; Να γίνεις μέλος μιας ομάδας όπου ο ένας θα βοηθάει τον άλλον; Κάτι σαν group therapy… αλλά με διατροφικό concept!

Diet Coaching είναι ο νέος τρόπος να βρεις το δρόμο σου προς τη σωστή διατροφή, να μοιραστείς τις αγωνίες σου με άλλα άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα και να χάσεις κιλά με αποτέλεσμα. Η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Dr. Bettina Lassnack μας εξηγεί τα οφέλη μια ομάδας dietcoaching…

Πες “ΟΧΙ” στη Δίαιτα

Το πρώτο και μεγαλύτερο λάθος είναι αυτή καθεαυτή η λέξη δίαιτα. “Η λέξη «δίαιτα» μας δημιουργεί το αρνητικό αίσθημα της στέρησης και της νηστείας. Όποιος ξεκινάει οποιοδήποτε πρόγραμμα με άρνηση δεν θα το καταφέρει” επισημαίνει η  Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Dr. Bettina Lassnack. Προτίμησε τη λέξη διατροφή. “Διατροφή σημαίνει μακροπρόθεσμη αλλαγή διατροφικών συνηθειών και συμπεριφορών. Είναι τρόπος ζωής και αυτό αποφέρει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα”!

Βρες τον δικό σου coach της διατροφής

Ένας ειδικός μπορεί πάντα να σε κατατοπίσει! Να σου εξηγήσει τα προβλήματα, να λύσει τις απορίες που μπορεί να έχεις και βέβαια να σε βάλει σε πρόγραμμα για να αδυνατίσεις σωστά. Αν μάλιστα αυτό συμβαίνει μαζί με άλλους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα, τότε τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα.

“Η καλή διάθεση και η συμπαράσταση για κάποιον που προσπαθεί να χάσει βάρος είναι πολύ σημαντική! Συχνά ένας στόχος πραγματοποιείται ευκολότερα με παρέα. Στο Θεραπευτικό Κέντρο ΙΑΣΘΑΙ διοργανώνονται ομάδες/σεμινάρια με κοινό στόχο όχι μόνο την απώλεια βάρους, αλλά και την εκπαίδευση και επιμόρφωση στο θέμα διατροφή & υγεία!” εξηγεί η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Dr. Bettina Lassnack.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε