Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ε. Αραβανή: Ποιο είναι το beauty tip που της έδωσε η γιαγιά της; Τι κάνει στα μαλλιά της; Μας τα είπε όλα!

Ε. Αραβανή: Ποιο είναι το beauty tip που της έδωσε η γιαγιά της; Τι κάνει στα μαλλιά της; Μας τα είπε όλα!

Όταν πηγαίνεις για μανικιούρ και πέφτεις πάνω στην Ευαγγελία Αραβανή την βομβαρδίζεις με ερωτήσεις και ξεχνάς όλα τ’ άλλα!

Πιστεύεις στην τύχη; Θα σου πω μια σύντομη ιστορία: μια εβδομάδα πριν, η Ξένια (aka Ιωάννου, aka αρχισυντάκτρια TLIFE) έρχεται στο γραφείο και μου λέει: “H Ευαγγελία Αραβανή είναι κούκλα! Σε αυτή πρέπει να πάρεις συνέντευξη!”. Μια εβδομάδα μετά (ή σχεδόν): έχω κανονίσει ραντεβού για νύχια στο Bar-B, μπαίνω καθυστερημένη και πέφτω πάνω στην Ευαγγελία Αραβανή η οποία έχει μόλις τελειώσει το manicure και διαλέγει καλλυντικά! Αν αυτό δεν είναι τύχη, τότε τι;

Αντανακλαστική κίνηση: βγάζεις κινητό και βομβαρδίζεις με ερωτήσεις (Holly i-phone!). Διευκρινίζω: ερωτήσεις που αφορούν την ομορφιά και μόνο! Και η Ευαγγελία είχε τα κέφια της και μου τα είπε όλα, όσο εκείνη έκανε beauty shopping και διαλέγαμε μαζί κραγιόν! 

Και για του λόγου το αληθές… Η Ευαγγελία είναι σε απόλυτη beauty εγρήγορση: διαλέγει τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ και απαντά στην ανυπόμονη beauty editor που θέλει να μάθει τα πάντα για εκείνη!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε