Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ε. Κοκκίνου: Αυτή την περίοδο δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος!

Θα ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί;

Η Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξη που έδωσε στην “Real Life” μίλησε για την συνύπαρξή της στην πίστα με την Δέσποινα Βανδή και τον Νίκο Οικονομόπουλο, την ευτυχία και πώς την βιώνει η ίδια το τελευταίο διάστημα, τον σύντροφό της, τον έρωτα και άλλα πολλά.

Σχετικά με το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη και τη δημοσιότητα που πήρε η διαμάχη τους

“Όταν κάποιος είναι αναγνωρίσιμος πρέπει να δεχτεί το αντίτιμο της επωνυμίας του. Το έχω δεχτεί. Στα δυσάρεστα σε πειράζει, στα ευχάριστα δεν σε πειράζει τόσο, αν και θέλεις διακριτικότητα, την οποία δεν μπορείς να έχεις. Κοστίζει όλο αυτό. Κοστίζει να μην μπορείς να χαρείς έναν έρωτα, να μη χαίρεσαι προσωπικές σου στιγμές στον δρόμο, κοστίζει να μην είσαι τόσο αυθόρμητος”.

Νιώθει ευτυχισμένη;

“Περνάω περίεργες στιγμές. Στιγμές ευτυχίας, αυτή την περίοδο ζω με το παιδί μου. Δεν έχει ιδέα ο κόσμος για το τι μπορεί να περνάω εγώ. Αλίμονο αν είχα κακή διάθεση και την παρουσίαζα, δεν θα ήμουν επαγγελματίας. Ζω κάποιες ευτυχισμένες στιγμές, δεν ζω μια ευτυχισμένη ζωή. Μακάρι να την ζούσα και δεν θα το έκρυβα, αλλά αυτή την περίοδο δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος. Είμαι τυχερή που έχω το παιδί μου και δίπλα του ζω ευτυχισμένες στιγμές. Χαίρομαι που είναι καλά το παιδί και η μητέρα μου, η οποία είναι κολόνα δίπλα μου”.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε