Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ε.Κοκκίνου: “Έβλεπα το τέλος να έρχεται, αλλά δεν το ήθελα”

Ε.Κοκκίνου: “Έβλεπα το τέλος να έρχεται, αλλά δεν το ήθελα”

Η Έλλη Κοκκίνου μιλάει για τον χωρισμό της, στο πρώτο τεύχος του περιοδικού “People”, που κυκλοφόρησε σήμερα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο καινούριο σπίτι που μετακόμισε με το τον γιο της Αλέξανδρο. “Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο. Είμαι χωρισμένη με ένα παιδί, κάνω μια δουλειά απαιτητική, το μωρό μου είναι μικρό και με χρειάζεται”, δηλώνει η Έλλη.

Η μετακόμισή της, ήταν ό,τι καλυτερο μπορούσε να κάνει για τον γιο της καθώς από ένα σημείο και έπειτα δεν μπορούσαν να είναι ευτυχισμένοι και δεν ήθελε αυτό να το εισπράξει το παιδί της. “Έβλεπα το τέλος να έρχεται, αλλά δεν το ήθελα. Μου αρέσει η έννοια της οικογένειας, δεν ήθελα να χαλάσω μια σχέση τόσων χρόνων” λέει στην δημοσιογράφο.

“Το τέλος ενός γάμου σε γεμίζει απογοήτευση. Το βιώνω κι εγώ σαν μία αποτυχία” λέει η τραγουδίστρια και συνεχίζει: “Είμαι σίγουρη, όμως, ότι έτσι είνα καλύτερα και το παιδί μας θα μεγαλώσει και με τους δύο γονείς του, ακόμη κι αν αυτοί δεν μένουν μαζί.”

Η αγάπη της για τον πρώην συντροφό της δεν σταμάτησε να υπάρχει. “Σ’ ένα χωρισμό δεν φταίει ποτέ ένας. Φταίω κι εγώ πολύ”, παραδέχεται η 40χρονη τραγουδίστρια. Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης την βοήθησε πολύ να γίνει αυτό που είναι κι έχουν περάσει μαζί πολλά. Παρόλο που προσπαθήσανε όμως και οι δύο πολύ και το παλέψανε όσο μπορούσαν το τέλος ήταν αναπόφευκτο.

“Όταν η μαμά μου αποφάσισε να χωρίσει, δεν είχε ούτε δουλειά, ούτε συγγενείς, ούτε έπιπλα ούτε λεφτά. Είχε μόνο μερικά ρούχα κι εμένα. Πόσο πιο τυχερή είμαι σε σχέση μ’ εκείνη”, λέει η Έλλη συγκινημένη. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις 7 ετών.

Όσον αφορά το διαζύγιο, οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν καταθέσει τις απόψεις τους και το τι ζητάνε ο ένας από τον άλλον και ελπίζουν και οι δύο πλευρές να είναι μια τυπική διαδικασία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε