Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ε. Κοκκίνου στο TLIFE: Ο γιος της, η αγάπη για το τραγούδι και η νέα της επιχειρηματική κίνηση!

Ε. Κοκκίνου στο TLIFE: Ο γιος της, η αγάπη για το τραγούδι και η νέα της επιχειρηματική κίνηση!

Το TLIFE την συνάντησε κάπου ανάμεσα στις διακοπές με τον μικρό της και την παρέα της αλλά και την προετοιμασία για την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Το παραμύθι για την Έλλη Κοκκίνου ξεκίνησε λίγους μήνες πριν, όταν κατάφερε να δώσει σάρκα και οστά στον νέο της παιδικό σταθμό. Η έμπνευση ήρθε από ένα βιβλίο που διάβαζε στον άντρα της ζωής της Αλέξανδρο και η υλοποίησή του ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αλλά δημιουργική.

Η Έλλη είναι πλέον μία επιχειρηματίας χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα αφήσει πίσω της το τραγούδι που ήταν και είναι η μεγάλη της αγάπη. Ο χρόνος της σίγουρα περιορίστηκε αρκετά μετά την έναρξη λειτουργίας του σταθμού. Το TLIFE ήταν εκεί στα εγκαίνια! Τα χαρούμενα προσωπάκια όμως που βλέπει μέσα σε αυτό την επιβραβεύουν για όλους τους κόπους και τις θυσίες…

Ένα από αυτά φυσικά είναι και του γιου της! Ο μικρός της πρίγκηπας είναι η προτεραιότητα της ζωής της και με την νέα της επιχειρηματική κίνηση έρχεται περισσότερο κοντά στις ανάγκες του. Αν και ακόμα δηλώνει πως δεν είναι έτοιμη να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι ωστόσο η Έλλη λατρεύει να βρίσκεται ανάμεσα στους μικρούς της φίλους.

Το TLIFE την συνάντησε κάπου ανάμεσα στις διακοπές με τον μικρό της και την παρέα της αλλά και την προετοιμασία για την καλοκαιρινή της περιοδεία. Δεν θέλησε να μας μιλήσει για την προσωπική της ζωή. Άλλωστε η ευτυχία της στο πλευρό του Γιώργου Μπόγρη είναι φανερή οπότε την ρωτήσαμε τα πάντα για το νέο της δημιούργημα…

Πώς αποφάσισες να φτιάξεις έναν παιδικό σταθμό;

Η ιδέα μου ήρθε διαβάζοντας ένα πολύ όμορφο παραμύθι στο γιο μου,Ο Μποντο στο νηπιαγωγείο. Ήθελα να δημιουργήσω στο μέλλον έναν χώρο για παιδιά που θα θυμίζει σπιτικό και όχι σχολειό. Έναν χώρο πολύχρωμο, παραμυθένιο στον οποίο θα μαθαίνουν, θα παίζουν, θα δημιουργούν και θα είναι ευτυχισμένα. Τελικά η υλοποίηση ήρθε πιο νωρίς απ ‘ότι περίμενα.

Δες όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE για τον γιο της και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε