Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ε. Κοκκίνου: Τα προβλήματα υγείας που της δημιούργησε το άγχος!

Ε. Κοκκίνου: Τα προβλήματα υγείας που της δημιούργησε το άγχος!

Τα προβλήματα υγείας, η περίοδος που ήτανε επιθετική με τους δημοσιογράφους, το νέο επιχειρηματικό της βήμα και η σχέση της με τον Γ. Μπόγρη.

Πολύ κουρασμένη αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα χαρούμενη είναι η Έλλη Κοκκίνου το τελευταίο διάστημα. Η τραγουδίστρια προσπαθεί να μοιράσει το χρόνο της σε πολλά πράγματα και μέχρι τώρα τα καταφέρνει καλά!

Πρόσφατα έκανε ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα για το οποίο είναι πολύ περήφανη. “Μόλις άνοιξα το δικό μου παιδικό σταθμό. Εκεί δηλώνω επιχειρηματίας”, αναφέρει η Έλλη μιλώντας στην εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι”.

Παράλληλα ξεκίνησε τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Το θετικό σε αυτό είναι ότι έτσι έχει την ευκαιρία να περνάει περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό της Γιώργο Μπόγρη ο οποίος μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια, προτεραιότητα στη ζωή της δεν είναι άλλος από τον γιο της στον οποίο έχει τρελή αδυναμία. “Είμαι παραδοσιακή μητέρα. Εργάζομαι για να εξασφαλίσω στο παιδί μου καλές σπουδές και να είναι ανεξάρτητος”, τόνισε η ίδια.

Δες τι είπε για τα προβλήματα υγείας, το νέο επιχειρηματικό της βήμα, την σχέση της και την λάθος εικόνα που έχει ο κόσμος για τη ζωή της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε