Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ε. Λάσκαρη: Βόλτες με τον αγαπημένο της στη Μύκονο και οι ετοιμασίες για το γάμο τους!

Ε. Λάσκαρη: Βόλτες με τον αγαπημένο της στη Μύκονο και οι ετοιμασίες για το γάμο τους!

Το γνωστό μοντέλο που συμμετέχει και στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Βασιλιάδες” έχει ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες του γάμου.

Η Εύα Λάσκαρη θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Ντίνο Τσιώρη στο νησί των Ανέμων. Το γνωστό μοντέλο που συμμετέχει και στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Βασιλιάδες” έχει ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες του γάμου.

Παρόλο που η ημερομηνία έχει οριστεί για τις 25 Αυγούστου, η μέλλουσα νυφούλα έχει διαλέξει από τώρα το νυφικό της. Η σέξι Εύα έχει φορέσει πολλά νυφικά στην καριέρα της οπότε ήταν εύκολο για εκείνη να καταλήξει στο τι θέλει να φορέσει σε μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής της. Θα είναι λοιπόν ένα πολύ ωραίο μακρύ και αέρινο φόρεμα!

Κουμπάρες του ζευγαριού θα είναι δυο καλές τους φίλες, η Μαρία Ιορδανοπούλου και η Γιάννα Σιάρμπου ενώ τα προσκλητήρια τα έφτιαξαν οι ίδιοι. Το μόνο που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα είναι το τραγούδι του γάμου το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα το επιμεληθεί ο γαμπρός αφού είναι και η δουλειά του!

Μετά την τελετή, θα ακολουθήσει θα ακολουθήσει μια μεγάλη δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο στο Λιμάνι και ξέφρενο πάρτι στο μαγαζί που δουλεύει ο Ντίνος και βρίσκεται στη Μικρή Βενετία.

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε