Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ε. Λιβανίου στο TLIFE: Εγώ δεν επιλέγω να κάνω τις φιλανθρωπίες μου μέσα από ριάλιτι!

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Έμη Λιβανίου, μίλησε στο TLIFE για την τηλεόραση, την οικονομική κρίση, τα reality αλλά και για την οικογένεια!

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Έμη Λιβανίου, μίλησε στο TLIFE για την τηλεόραση, την οικονομική κρίση, τα reality αλλά και για την οικογένεια!

Αυτή την περίοδο βρίσκεται…
“Είμαι στον Blue Sky κάνω το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάθε μέρα στις 9, είμαι στον 9,84, έχω εβδομαδιαία εκπομπή, κάθε Παρασκευή, 9 – 10 το βράδυ το ”Κερί και Λιβάνι”, τα τελευταία 2 χρόνια. Έχω συμβόλαιο με το κανάλι για όλη τη χρονιά και κάνουμε μια αξιόλογη και αξιοπρεπή προσπάθεια της οικονομικής, πολιτικής επικαιρότητας. Σχολιασμό, ειδησεογραφία και επικαιρότητα, δηλαδή είναι ένα καλό δελτίο ειδήσεων.”

Πώς βλέπει την τηλεόραση αυτή την εποχή…
“Νομίζω ότι η τηλεόραση περνάει μία πάρα πολύ μεγάλη κρίση, όπως περνάει και η Ελλάδα. Η τηλεόραση αποτυπώνει την κοινωνία. Όπως βλέπεις ότι έξω υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, όλοι συρρυκνώνουν τα μπάτζετ, έτσι και η τηλεόραση έχει γίνει φτηνή. Γι’ αυτό και έκανα μία επιλογή πριν από έναν χρόνο να πάω στον Blue Sky, που είναι ένα μικρότερο κανάλι, αλλά πίστεψέ με λειτουργεί σαν μεγαλύτερο από τα μεγάλα. Είμαστε οργανωμένοι, με πάρα πολύ ωραίες και ανθρώπινες σχέσεις, λειτουργεί εξαιρετικά επαγγελματικά και με εξαιρετικούς εργοδότες. Οι συνάδελφοι μεταξύ μας έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, οι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία που σχολιάζουμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όπως είναι ο Χρήστος Καμπούτσης, που είναι εξαιρετικός συνάδελφος με μεγάλη εμπειρία στο χώρο 20-25 ετών. Όπως είναι ο Γιώργος Ζερβός, ο οποίος ήταν διευθυντής στην εφημερίδα ”Ελεύθερος” και στην ”Ακρόπολη”, είναι εξαιρετικοί σχολιαστές, ρεπόρτερ, δημοσιογράφοι. Γενικά είμαστε ένα καλό δελτίο ειδήσεων. Κάνουμε μια αξιοπρεπή προσπάθεια.

Διάβασε τι είπε στο TLIFE η Έμη Λιβανίου για τα shows χορού και τραγουδιού

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε