Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ε. Μανωλίδου: Αν φλέρταραν τον Άδωνι, θα φρόντιζα με τρόπο να μην επαναληφθεί!

Για το φλερτ, τη ζήλεια και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια.

Πιο ανανεωμένη και έχοντας ξεκουραστεί το καλοκαίρι, η Ευγενία Μανωλίδου επιστρέφει δυναμικά και είναι έτοιμη για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Η γνωστή παρουσιάστρια σε συνέντευξή της μίλησε για το τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Λευκάδα, τα συναισθήματα που την άφησε το “DWTS Daily” και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

 

Αν και η ίδια δεν έχει συμφωνήσει ακόμη για κάποιο τηλεοπτικό concept για το χειμώνα, έχουν ήδη ακουστεί πολλά για το τηλεοπτικό της μέλλον. Το όνομά της, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φαίνεται πως έχει “πέσει” στο τραπέζι για την παρουσίαση του “Dancing on Ice” και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Τι απαντά όμως, η ίδια; “Δεν έχω την παραμικρή ιδέα! Συνηθίζεται τέτοια εποχή να ακούγονται διάφορα για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα, η αλήθεια όμως είναι ότι πολλοί λίγοι έχουν συζητήσει και έχουν καταλήξει σε κάτι από τώρα. Εγώ ανήκω στους πολλούς”, είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό “HELLO!”

 

Παρόλα αυτά, η Ευγενία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει κάποια δουλειά στο εξωτερικό, η οποία θα έχει σχέσει με τη μουσική της ταυτότητα. “Η “έκπληξη” θα έρθει μάλλον από έξω. Δεν έχω κάτι έτοιμο, αλλά το “ψάχνω” πολύ. Μου είναι αδύνατο να περάσω μια ημέρα χωρίς μουσική. Είναι το απόλυτο “καταφύγιό” μου!”

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε