Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ε.Μανωλίδου: “Έχω μεγαλώσει πολύ δύσκολα”

Κι εκεί που νομίζαμε ότι τα ξέρουμε όλα για την όμορφη παρουσιάστρια-μουσικό, μας αποδεικνύει το αντίθετο.

Η Ευγενία Μανωλίδου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Athens Magazine” και μιλάει για πτυχές της προσωπικής της ζωής που δεν γνωρίζουμε. Για πρώτη φορά αποκαλύπτει πόσο της στοίχισε η απώλεια του πατέρα της όταν ήταν 14 ετών. “Άφησε μια κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη, την οποία δε θέλω καν να θυμάμαι. Δεν έχω  μιλήσει ποτέ γι’ αυτά. Ξέρετε έχω μεγαλώσει πολύ δύσκολα και αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση δεν αντικατοπτρίζει με καμία δύναμη την πραγματικότητά μου”, υποστηρίζει η ίδια.

Η εικόνα που παρουσιάζει στην τηλεόραση είναι αυτή της τέλειας γυναίκας ωστόσο η Ευγενία δεν δίνει και μεγάλη βάση σε αυτό: “Στην τηλεόραση δεν δίνω την ψυχή μου. Γιατί να το κάνω αυτό. Ποιος θα το καταλάβει; Ποιον ενδιαφέρει; Ακούστε. Για εμένα η τηλεόραση είναι κάτι το πρόσκαιρο, κάτι το επιφανειακό, το οποίο ξέρω ότι θα τελειώσει πάρα πολύ σύντομα. Προσωπικά, δεν με ενδιέφερε ποτέ να κάνω τηλεόραση. Δεν ξεκίνησαν την επαγγελματική μου πορεία, τη σταδιοδρομία μου, θέλοντας να κάνω κάτι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου και είμαι πολύ σίγουρη ότι όπως ήρθε ξαφνικά, έτσι και θα φύγει.”

Μέσα από την συνέντευξή της αρνήθηκε να αναφερθεί στους εφηβικούς της έρωτες υποστηρίζοντας πως ότι έκανε στο παρελθόν στην εφηβεία της αφορούν μόνο τους ανθρώπους που συμμετείχαν και κανέναν άλλον. Ωστόσο δεν παραλείπει να αναφερθεί στον πρώτο της γάμο τον οποίο τον χαρακτηρίζει “επανάσταση”. Παρόλα αυτά δηλώνει πως δεν θα παντρευόταν ένα μεγαλύτερο ανθρωπο αν είχε την εμπειρία. ” Αποτρέπω πολλά κορίτσια που με ρωτάνε και πολλές φίλες μου που αργότερα μιλούσαν για σχέσεις που είχαν με πολύ μεγαλύτερους άνδρες. Τους αποτρέπω να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια με κάποιον άνθρωπο πολύ μεγαλύτερό τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε