Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ε. Μανωλίδου: “Ο ανταγωνισμός με φοβίζει, αλλά με κάνει πιο δυνατή!”

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τον ανταγωνισμό και το άγχος της για το “Dancing With The Stars Daily”…

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε  για τον ανταγωνισμό, για το άγχος της για το “Dancing With The Stars Daily”, για τον αν λείπει αρκετά από το σπίτι της και για την σκληρή κριτική που της ασκείται!
 
Όσον αφορά το “DWTS Daily” δήλωσε ότι είναι πάρα πολύ αγχωμένη: “Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη! Από την μία πλευρά αγχώνομαι λόγω του ξεκινήματος της εκπομπής και από την άλλη ασχολούμαι με μια εκπομπή την οποία είχα αγαπήσει πάρα πολύ πέρσι, νιώθω ότι την γνωρίζω τόσο καλά, τη λατρεύω που ξέρω μέσα μου ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να αγχωθώ”.
 
Τι είπε όμως, η γνωστή παρουσιάστρια για τον ανταγωνισμό; “Ναι με φοβίζει αλλά με κάνει πιο δυνατή, Στην ζωή μου από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα την τηλεοπτική μου πορεία είχα πολύ σκληρό ανταγωνισμό αλλά ποτέ δεν κοίταζα τι έχω δίπλα μου, τι έχω απέναντί μου. Προσπαθούσα να δω πως θα βγω εγώ η καλύτερη”.
 
Στην ερώτηση αν λείπει αρκετές ώρες από τα παιδιά και τον σύζυγό της, η ίδια αποκάλυψε: “Όχι ακόμα. Από την στιγμή που θα ξεκινήσει μια ροή στην εκπομπή, πιστεύω πως θα λείπω λίγο περισσότερο, αλλά και πάλι όχι περισσότερο από 3-4 ώρες την ημέρα”.
 
Τέλος για τη σκληρή κριτική που της ασκείται η Ευγενία είπε: “Εμένα μου αρέσει η αντικειμενική κριτική και δεν θεωρώ ότι η κριτική είναι “καλή” ή “κακή”. Εγώ επιλέγω να έχω δίπλα μου ανθρώπους που τους νιώθω κοντά μου, με αγαπούν και με συμβουλεύουν σωστά. Από εκεί και πέρα ας λέει ο καθένας ότι θέλει!”
 
Διαβάστε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε