Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ε. Μανωλίδου: ”Στα σχέδιά μας , με τον Άδωνη, είναι ένα ακόμα παιδί!”

H γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τα χαμηλά νούμερα του Dancing, τους διαγωνιζομένους και την πιθανότητα απόκτησης ενός παιδιού ακόμα.

Η Ευγενία Μανωλίδου σε συνέντευξη που έδωσε στην ”Espresso”, ανέφερε ότι δεν έκλεισε καμία πόρτα στο MEGA, επιστρέφοντας στον ΑΝΤ1, καθώς κι ότι δεν έχει κάνει θυσίες για την τηλεόραση, αλλά πολλή υπομονή!

Αρχικά, μίλησε για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του ‘‘Dancing with the stars Daily’‘ και χαρακτηριστικά είπε: ”Είμαστε ακόμα στην αρχή και δεν είναι σωστό να προδικάζουμε το αποτέλεσμα. Σε όλα έχω μερίδιο ευθύνης κι εγώ, αλλά δεν θα κάτσω παθητική και με τα χέρια σταυρωμένα.”

Πιστεύει ότι η κριτική της Γκαλένα λείπει από την επιτροπή ή αρκεί η άποψή της μέσα από το ”Daily”;
”Με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Η σύνθεση της κριτικής επιτροπής είναι απόφαση του καναλιού και δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όμως, πιστεύω πως, και η ίδια η Γκαλένα εκφράζεται πολύ πιο άνετα κι ελεύθερα στο ”Daily”, παρά στο κυριακάτικο σόου. Όσο περνάει ο καιρός, θα είναι ακόμη πιο αυστηρή κι απαιτητική από τα ζευγάρια, γιατί κι εκείνα θα έχουν δυναμώσει περισσότερο και δεν θα υπάρχει περιθώριο για δικαιολογίες και υπεκφυγές.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε