Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ε. Μελέτη: Οι ξένοιαστες στιγμές της στις Κυκλάδες!

Δες φωτογραφίες του Tlife!

Η 33χρονη παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, που μας έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα –μία με τον χωρισμό της από τον Γιάννη, μία με τον κρυφό έρωτά της με γνωστό επιχειρηματία, την άλλη με τον …πριγκιπικό της γάμο με τον Jon Bon Jovi κ.ο.κ.- ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από τις Κυκλάδες και συνεχίζει να επισκέπτεται τα πανέμορφια νησιά που την συνθέτουν!

Έτσι, ύστερα από την επίσκεψή της στην Τουρκία με αφορμή έναν γάμο, τα μπανάκια στο Λουτράκι, την κουμπαριά με τον Πάνο Καλλίτση και την Έλενα Χριστοπούλου και τα χοροπηδήματα στην αρένα της συναυλίας των Bon Jovi, η Ελεονώρα αναχώρησε από την πρωτεύουσα, στα μέσα περίπου του προηγούμενου μήνα, ώστε να ζήσει ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στις μαγευτικές Κυκλάδες!

Πρώτος σταθμός για την γνωστή παρουσιάστρια της ”Πρωινής Μελέτης” ήταν λοιπόν, το νησί των ανέμων, που ουκ ολίγοι διάσημοι έχουν επισκεφθεί φέτος! Μαζί της ήταν η καλή της φίλη, Φλορίντα Πετρουτσέλι με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο, καθώς και ο πρώην σύντροφός της, Ηλίας – τον οποίο μάλιστα, δήλωσε και στο Twitter της ότι θα παντρευτεί…

Εντωμεταξύ είχε κυκλοφορήσει στα περίπτερα το περιοδικό Nitro με την σέξι και αρετουσάριστη φωτογράφισή της που έκανε πάταγο τρελαίνοντας τον αντρικό πληθυσμό!

Αφού λοιπόν, είχαν προηγηθεί όλα τα παραπάνω, η Ελεονώρα απολάμβανε με τη συντροφιά των καλών της φίλων, Μαρκέλλα Σαράιχα, Φλορίντα Πετρουτσέλι και του συντρόφου της δεύτερης, τα μπανάκια της στη θάλασσα, την ηλιοθεραπεία στις χρυσές παραλίες της Μυκόνου, τα παιχνίδια στην παραλία και τις νυχτερινές περιπλανήσεις στα σοκάκια του νησιού με πολύ ανεβασμένη διάθεση και ανανεωμένη εμφάνιση!

Δεν ήταν άλλωστε, λίγες οι φορές, που με τις βόλτες της στις παραλίες και φορώντας τα σέξι μπικίνι της, ανέβαζε τις θερμοκρασίες στα ύψη…

Ο φακός του Tlife απαθανάτισε την Ελεονώρα σε μία από τις βραδινές εξόδους της, καθώς και την Φλορίντα με τον Κωνσταντίνο, όταν απολάμβαναν τα καταγάλανα νερά της Μυκόνου!

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφικό υλικό στο Tlife.gr!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε