Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ε. Μενεγάκη: Η λαμπερή καριέρα, ο γάμος και το διαζύγιο!

Όλη η λαμπερή πορεία της Ελένης Μενεγάκη, τα πρώτα της βήματα, ο γάμος και ο χωρισμός της…

Μια ζωή γεμάτη χαρά και επιτυχία, ένας κόσμος παραμυθένιος που απλώθηκε μπρος στα πόδια της και μια τεράστια καριέρα που χτίστηκε βήμα βήμα είναι με δυο λόγια η ιστορία της βασίλισσας της πρωινής ζώνης Ελένης Μενεγάκη.

 
Η διάσημη παρουσιάστρια έζησε το απόλυτο παραμύθι και βλέπει την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη. Μια λαμπρή καριέρα, μια δυναμική πορεία, ένας λαμπερός γάμος, τρια παιδιά και ένα διαζύγιο είναι όλα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα η διάσημη Ελληνίδα σταρ. Ας δούμε όμως την ιστορία της από την αρχή.
 
Στις 29 Οκτωβρίου του 1969, ένα όμορφο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο, σκορπίζοντας χαμόγελα στους γύρω της. Τα παιδικά της χρόνια, η μικρή Ελένη τα πέρασε στη Νίκαια μαζί με την μαμά της, αφού έχασε τον πατέρα της σε μικρή ηλικία. Όταν έγινε δεκαέξι, η μητέρα της έφερε στον κόσμο και τον αδελφό της, που είναι ο φύλακας άγγελός της. Παρόλο που είναι μικρότερος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και την βοηθά σε κάθε της βήμα.

 
Το σχολείο δεν ήταν από τις αγαπημένης της ασχολίες. Αν και ήταν αγαπητή στους δασκάλους της, η ίδια δεν ενδιαφερόταν πολύ. Σε νεαρή ηλικία ένιωσε το πρώτο καρδιοχτύπι που την οδήγησε ως τα σκαλιά της εκκλησίας. Παρόλο που ήταν πολύ νέα παντρεύτηκε με έναν επιχειρηματία, αλλά ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ και μόλις χώρισαν η Ελένη επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της.
 
Τέλη της δεκαετίας του ’80 και η λαμπερή παρουσιάστρια ξεκίνησε δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. Το γλυκό προσωπάκι της, σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο κορμί της ήταν τα μεγάλα εφόδια της στο χώρο της μόδας. Εκείνη την περίοδο, όμως, την εντόπισε και ο Μιχάλης Ρακιτζής που της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο video clip για το τραγούδι “Προκαλείς”.
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε