Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ε. Μενεγάκη: Στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Ν. Θεοδωρίδου! Φωτογραφίες

Ε. Μενεγάκη: Στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Ν. Θεοδωρίδου! Φωτογραφίες

Δες όλους τους celebrities που βρέθηκαν στο Γκάζι…

Βραδινή έξοδο χωρίς τον Ματέο έκανε χθες η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε σε γνωστό στέκι στο Γκάζι στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Νατάσας Θεοδωρίδου.

 

Μετά τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη, η γνωστή ερμηνεύτρια ήρθε στην Αθήνα για την απονομή του δίσκου της και οργάνωσε μια μεγάλη γιορτή για τους φίλους της. Η νέα της δισκογραφική δουλειά “Απέναντι” έγινε πλατινένια και όλοι όσοι την αγαπούν βρέθηκαν εκεί για να την συγχαρούν.

 

Ανάμεσά τους ήταν εκτός από την κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ο Χρήστος Φερεντίνος με την σύζυγό του Σοφία Παυλίδου, ο Μάκης Πουνέντης, ο Βαλεντίνο, η Σάσα Μπάστα και πολλοί άλλοι.

Εμφανώς συγκινημένη, η Νατάσα ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία του δίσκου, αλλά και το κοινό που τον έκανε πλατινένιο. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με την Μαρινέλλα λέγοντας ότι δεν είναι μόνο χαρά, αλλά και προίκα.

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε η απονομή του πλατινένιου, ενώ το high light Της βραδιάς ήταν η μεγάλη λευκή τούρτα που έγραφε τον τίτλο του δίσκου “Απέναντι” και ήταν ένα δώρο – έκπληξη στην γνωστή τραγουδίστρια.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε