Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

E. Παπαρίζου: “Έβαλα 10 κιλά σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα”

Η Έλενα Παπαρίζου σε μια από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που έδωσε μετά τον θάνατο του πατέρα της!

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την ημέρα που η Έλενα Παπαρίζου έχασε ξαφνικά τον πατέρα της. Και είναι κάτι που της κόστισε πολύ. Όλοι θυμόμαστε το πόσο αποτραβήχτηκε η τραγουδίστρια μετά τον χαμό του πατέρα της προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της. Όμως, αυτή είναι η πρώτη φορά που η ελληνίδα pop star αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια πώς έχασε τον πατέρα της, τα προβλήματα υγείας που της προέκευψαν αργότερα, τον χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη. Και τα όσα λέει στην σουηδική εφημερίδα Schlager είναι αποκαλύψεις που γίνονται για πρώτη φορά!

Ο θάνατος του πατέρα της, Γιώργου Παπαρίζου: το ασθενοφόρο καθυστέρησε 20 λεπτά!

Στην εφημερίδα Schlager η Έλενα ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά της και αποκαλύπτει πώς έχασε ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής της, τον πατέρα της. ΄Ηταν το 2008 όταν η ελληνική κοινότητα της Σουηδίας γιόρταζε τα Χριστούγγενα με μια μεγάλη γιορτή στη Backa στο Γκέτεμποργκ. Την ώρα της γιορτής ο πατέρας της Έλενας που ήταν και πρόεδρος της κοινότητα, κατέρρευσε. Ήταν τότε 60 ετών και η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά εντελώς ξαφνικά.

Το ασθενοφόρο καθυστέρησε 20 ολόκληρα λεπτά, σύμφωνα με την Έλενα. Ο λόγος ήταν ότι η περιοχή θεωρούνταν υψηλού κινδίνου και στην Σουηδία τα ασθενοφόρα που προσεγγίζουν αυτές τις περιοχές πρέπει να συνοδεύονται από την αστυνομία. Το προσωπικό του ασθενοφόρου ήταν αναγκασμένο να περιμένει αστυνομική συνοδεία. Όταν έφτασε ήταν πολύ αργά. Ο Γιώργος πέθανε στα χέρια της αδερφής της Έλενας, Αρετή.

Διάβασε για τα συναισθήματα της Έλενας και τα προβλήματα υγείας της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε