Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ε. Παπαβασιλείου: ”Οι παρουσιάστριες δεν κρίνονται από το μήκος της φούστας τους!”

Μιλά για την αντικαταστάτρια της Κατερίνας Καραβάτου…, την κρίση και τον Σπύρο Λάμπρου.

Η γνωστή παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου, που αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις βουτιές της στην Αντίπαρο, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Tv Έθνος” μίλησε αρχικά για τις -προκλητικές- ενδυματολογικές της επιλογές, που σκοπό είχαν -κατά τα λεγόμενα κάποιων- να φέρουν τηλεθέαση…

”Είναι αστείο κι επιφανειακό να κρίνεις κάποιον από τα ρούχα του. Οι παρουσιάστριες δεν κρίνονται από το μήκος της φούστας τους ούτε οι πολιτικοί από τα ωραία τους κουστούμια. Σηκωνόμουν στις 4.30 το πρωί κάθε μέρα! Τις περισσότερες φορές έλεγα ”φέρτε ό,τι να ‘ναι να το βάλω”. Όταν έχουμε 200 εκπομπές, σίγουρα δεν γίνεται να μας αρέσουν όλα τα ρούχα που θα φορέσουμε. Σίγουρα δεν υπήρχε κάποιο ”σχέδιο” πίσω από αυτό. Δεν στεναχωρήθηκα φυσικά. Υπήρχαν σχόλια καλοπροαίρετα, υπήρχαν και πιο… πικάντικα. Κάθισα λοιπόν, και τα σκέφτηκα όλα αυτά όταν γίνονταν και κατάλαβα ότι το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεις τις ισορροπίες.

Γιατί, από την άλλη, η εικόνα για μένα είναι σημαντική και θέλω να βγαίνει μια ευχάριστη εικόνα. Φυσικά και μ’ ενδιαφέρει η κριτική, τι λέει κάποιος για μένα, αλλά από εκεί και πέρα γνωρίζω ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Αυτή τη στιγμή είμαι ήρεμη, χαρούμενη και νηφάλια. Δεν μπορώ να σκάω με τέτοια πράγματα. Ένα από τα πράγματα που μαθαίνει κανείς σ’ αυτή τη δουλειά είναι ότι δεν πρέπει να μας κάνουν να ταραζόμαστε τέτοιες λεπτομέρειες…”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Διάβασε περισσότερα στο Tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε