Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ε. Παπούλια – Χ. Κοτέντος: Για ψώνια στη Θεσσαλονίκη!

Η γνωστή ηθοποιός, Εβελίνα Παπούλια, εδώ κι ένα μήνα έχει εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη μαζί με την κόρη της.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε από την επιτυχημένη σειρά ”Δύο ξένοι”, Εβελίνα Παπούλια, εδώ κι ένα μήνα έχει εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη, λόγω της θεατρικής παράστασης ”Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο”, στην οποία συμπρωταγωνιστεί, μαζί με τον επίσης γνωστό ηθοποιό, Αλέξανδρο Ρήγα. Επιπλέον, από τις 21 Ιανουαρίου, η ίδια μαζί με το συγκρότημά της ”Zand the Band” και την ηθοποιό Μαρία Σολωμού, ξεκινάει παραστάσεις στο θέατρο Badminton.

Όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ”ΟΚ”, το απόγευμα της 27ης Δεκεμβρίου, η 39χρονη ηθοποιός, που δεν αποχωρίζεται λεπτό την 12χρονη κόρη της Αφροδίτη, βρέθηκε σε γνωστό κατάστημα για ψώνια, όπου συναντήθηκε με τον καλό της φίλο, Χριστόφορο Κοτέντο. Ο σχεδιαστής και κριτής του ”Next top model”, επισκέφθηκε τη συμπρωτεύουσα για να δώσει στυλιστικές συμβουλές σε πελάτισσές του, παρουσιάζοντας τους και την νέα του συλλογή.

Άνθρωπος που συνάντησε από κοντά την Εβελίνα και τον Χριστόφορο, είπε χαρακτηριστικά: ”Η Εβελίνα δοκίμασε και διάλεξε κάποιες από τις δημιουργίες του σχεδιαστή, ενώ αργότερα οι δυο τους, μαζί με παρέα της ηθοποιού γευμάτισαν σε εστιατόριο της περιοχής.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε