Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ε. Πρεζεράκου: “Στις ερωτικές σχέσεις δεν με έχει απορρίψει κάποιος”

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για την θέση της στο “Dancing2”, για την Γκαλένα Βελίκοβα, για την ζωή της, για τους άντρες αλλά και για την οικογένεια!

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε στο περιοδικό “Εγώ” για την θέση της στο “Dancing2”, για την Γκαλένα Βελίκοβα, για την ζωή της, για τους άντρες αλλά και για την οικογένεια!
 
Για την περσινή κριτή του σόου Γκαλένα είπε: “Δεν με έβαλαν να αντικαταστήσω την Γκαλένα, με έβαλαν ως νικήτρια του περσινού σόου. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι και η καθεμιά μας δίνει ότι καλύτερο μπορεί. Εγώ νιώθω ευγνωμοσύνη για την Γκαλένα.”
 
Όσον αφορά το θέμα οικογένεια-παιδιά η Έρρικα είπε : “Η θεωρία μου δεν είναι να κάνω ένα παιδί. Είναι να βρω έναν σύντροφο η καλή σχέση με τον οποίο θα φέρει ένα παιδί. Δεν με πειράζει να μην έρθει ένα παιδί αν δεν είναι γραφτό.”
 
Η Έρρικα δήλωσε ότι δεν έχει γευτεί ποτέ την απόρριψη : “Στις ερωτικές σχέσεις δεν με έχει απορρίψει κάποιος. Τους άντρες με τους οποίους είχα σχέση τους ενέπνεα να με παντρευτούν. Πάντα μετά από ένα χρόνο σχέσης έρχονταν και μου έλεγαν “Θέλεις να ζήσουμε για πάντα μαζί;”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε