Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ε. Ρουμελιώτη: Ξεσπά για πρώτη φορά στο Mίλα μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της!

Ε. Ρουμελιώτη: Ξεσπά για πρώτη φορά στο Mίλα μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της!

“Η μητέρα μου έδωσε ζωή σε 9 ανθρώπους”, δήλωσε η ηθοποιός.

Φανερά αδυνατισμένη και ντυμένη στα μαύρα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας. Η ηθοποιός βρέθηκε σε εκδήλωση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων συνοδευόμενη από τον αδερφό της, Γιώργο και άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα του Μίλα. Ο απρόσμενος χαμός της μητέρας της αλλά και η απόφαση να κινηθούν νομικά μαζί με τον αδερφό της εναντίον του νοσοκομείου που είχε οδηγηθεί μετά το ατύχημα της ήταν κάποια από αυτά που εξομολογήθηκε.

“Επειδή είχε αποφασίσει να είναι δωρήτρια οργάνων, μετά από τον απρόσμενο και άδικο χαμό της αποφασίσαμε να δωρίσουμε τα όργανά της”, εξηγεί η Ευδοκία στην κάμερα της εκπομπής. Η 59χρονη Βασιλική με τον θάνατό της, όπως δήλωσε η ηθοποιός, έδωσε ζωή σε 9 άτομα και αυτό είναι το οποίο θέλουν να κρατήσουν. Ωστόσο, η ίδια και ο αδερφός της νιώθει την ανάγκη να δικαιώσει την μνήμη της μητέρας και να συμβάλει με αυτό τον τρόπο στο να μην έχουν ανάλογη κατάληξη κι άλλοι ασθενείς.

Η Ευδοκία ξεκαθάρισε πως δεν το κάνουν όλο αυτό για τα χρήματα και πως αν πάρουν κάποια από την όλη διαδικασία, την οποία έχουν κινήσει ήδη οι δικηγόροι της, θα δοθούν για καλό σκοπό. Μάλιστα η ηθοποιός αποκάλυψε πως και η ίδια θα γίνει δωρήτρια οργάνων.

Δες όσα δήλωσε η Ευδοκία!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε