Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ε. Ζουγανέλη: Θαυμάζω την Ά. Βίσση, αλλά δεν με αφορά καθόλου το τι κάνει στη ζωή της

Μιλά για το ριάλιτι της Άννας Βίσση, τα προσωπικά της και τον χωρισμό.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, που αυτό το διάστημα θα μπορούμε να απολαμβάνουμε στο ”GAZOO”, μαζί με τον Θανάση Αλευρά σε ένα ανατρεπτικό και ξεσηκωτικό πρόγραμμα, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”, μίλησε για το ριάλιτι της Άννας Βίσση, τα προσωπικά της και τον χωρισμό.

Σχετικά με τη δημοσιότητα και τα ”όριά” της… Την φοβίζει ή όχι;

”Μπορεί να μην συμφωνήσω ακριβώς με τη λέξη ”φοβίζει”. Πολλές φορές, στενοί μου φίλοι δεν ξέρουν αν έχω σχέση ή δεν έχω. Πολλές φορές, μπορεί να μη βγαίνουμε με το φίλο μου έξω μαζί. Και δεν μου αρέσει να εκθέτω τη ζωή μου, όπως δεν μου αρέσει και για τους άλλους να εκθέτουν τη ζωή τους. Με ενοχλεί που βλέπω ποιος είναι με ποιον. Το θεωρώ περιοριστικό. Μπορεί εγώ για ένα μήνα να είμαι συνέχεια έξω και να διασκεδάζω.

Μπορεί τον άλλο μήνα να ζω τη ζωή ενός πρωταθλητή. Αυτό είναι δικαίωμά μου. Γιατί πρέπει να το γνωρίζουν όλοι; Γιατί να με χαρακτηρίσουν οι άλλοι από αυτό; Γιατί να μου βάλουν αυτομάτως μια ταμπέλα που θα με ακολουθεί; Γιατί να ξέρει όλος ο πλανήτης με ποιον είμαι ή με ποιον φλερτάρω; Το θεωρώ στέρηση της ελευθερίας μου.”

Διάβασε στο TLIFE Τι αποκάλυψε για το ριάλιτι της Άννας Βίσση!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε