Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Έδωσε 100.000 ευρώ για να μοιάσει στην Jordan!

Μια Βρετανίδα νοικοκυρά έδωσε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να μοιάζει στην αγαπημένη της τηλεοπτική σταρ!

Η Holie Henderson είναι μία ανύπαντρη μητέρα που ξόδεψε τις οικονομίες τις για να υποβληθεί σε ένα σωρό πλαστικές επεμβάσεις έτσι ώστε να έχει την εμφάνισή της Katie Price.

Η εμμονή της Holie με την εμφανισή της ξεκίνησε το 2002, όταν την περάσανε σε ένα κατάστημα για αγόρι. Από τότε και για τα επόμενα 7 χρόνια έδωσε παραπάνω από 100.000 ευρώ για να μοιάσει στην Jordan, όπως αποκαλούν την τηλεοπτική star. 

Μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της ένιωθε πολύ άσχημα με το πως έμοιαζε κι αποφάσισε να κάνει τις πλαστικές επεμβάσεις, να ξεκινήσει γυμναστική κι ένα αυστηρό πρόγραμα διατροφής για να μοιάσει στο λαμπερό ειδωλό της.

Όλα ήταν καλά, μέχρι που η διάσημη star χώρισε με τον συντροφό της Peter Andre και η δημοτικότητά της άρχισε να πέφτει κατακόρυφα. “Όταν η Jordan και ο Peter χώρισαν, άρχισαν τα προβλήματα”, δηλώνει η 32χρονη Βρετανίδα. Στη συνέχεια, εξηγεί πως την αποκαλούσαν με ανάρμοστες λέξεις και της πετούσαν ποτά σε δημόσιες εμφανίσεις της πράγμα που έκανε την ζωή της να μοιάζει με εφιάλτη.

Η Holie Henderson πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε