Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Έφη Παπαϊωάννου: “Η ζωή μου σήμερα είναι γεμάτη από τις δύο κόρες μου”

Έφη Παπαϊωάννου: “Η ζωή μου σήμερα είναι γεμάτη από τις δύο κόρες μου”

Η εντυπωσιακή της παρουσία ως σχεδιάστρια στο Madwalk, η επαγγελματική της πορεία, ο θαυμασμός της για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, οι σπουδαίες συνεργασίες της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και οι δύο κόρες της, που είναι για εκείνη το κέντρο του κόσμου.

Η Έφη Παπαϊωάννου ήταν από τα πρόσωπα που τράβηξαν την προσοχή μας στο φετινό Madwalk. Οι δημιουργίες της ήταν τόσο εντυπωσιακές όσο και οι συνεργασίες της στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Η ίδια είναι από τις σχεδιάστριες που έχουν δουλέψει πολύ και έχουν καταφέρει πολλά. Η διακριτικότητα όμως είναι σίγουρα ένα από τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν κι που κι εκείνη επιλέγει ως τρόπο ζωής.

Τα προσωπικά της προτιμά να τα κρατάει για την ίδια και την οικογένειά της. Η δολοφονία του συζύγου της και ο τρόπος που την έχει αλλάξει είναι ένα από αυτά. “Το παρελθόν είναι κάτι που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το διαγράψει. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις να ζεις με τα βιώματα του παρελθόντος, κρατώντας όσα σε έχουν σημαδέψει και άξιζαν”,αναφέρει στο περιοδικό ΕΓΩ! η σχεδιάστρια.

Προσπαθεί να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία άλλωστε έχει δύο κόρες που την χρειάζονται. “Η ζωή μου σήμερα είναι γεμάτη από τις δύο κόρες μου”, δηλώνει η Έφη προσθέτοντας στα σημαντικά της ζωής της την οικογένεια, τους φίλους και φυσικά την δουλειά της.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε