Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έφυγε οριστικά η Ναταλία Λιονάκη από το μοναστήρι

Η υπόθεση της όμορφης ηθοποιού που εγκατέλειψε τα εγκόσμια είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα, όπως και η επιστροφή της στο πατρικό της σπίτι.

Πριν από μερικούς μήνες, η Ναταλία όπως αποφάσισε να μπει στο μοναστήρι, αποφασίζει και να το εγκαταλείψει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Σήμερα ζει με τη μητέρα της στο πατρικό της σπίτι στο Παγκράτι, απομονωμένη από όλους, χωρίς να θέλει να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για την απόφασή της.

”Η Ναταλία έχει αποφασίσει να μη μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης για μεγάλο διάστημα”, δηλώνει κοντινός της άνθρωπος στο PEOPLE που κυκλοφορεί. Η μητέρα της ηθοποιού, Τζένη, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ωστόσο είναι πολύ χαρούμενη που η κόρη της επέστρεψε στο σπίτι τους. ”Δόξα τω θεώ όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Είμαστε καλά οι δυο μας, εδώ κοντά. Είναι εδώ κοντά μου, την έχω εδώ δίπλα μου τώρα που σας μιλάω. Έχει φύγει από το μοναστήρι”, λέει η κυρία Τζένη στο PEOPLE.

”Είμαστε καλά τώρα, αυτό αρκεί. ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον του αλλά δεν θα ήθελε προς το παρόν να κάνει κάποια άλλη δήλωση”, απαντάει η μητέρα της Ναταλίας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο μοναστήρι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε