Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εγγονή πρώην υφυπουργού κάνει καριέρα ως baby top model”!

Τη λένε Αϊλά, είναι 4 ετών και κοσμεί τον κατάλογο της Burberry. Πρόκειται για την εγγονή του πρώην υφυπουργού αθλητισμού, Ανδρέα Φούρα.

Η Αϊλά είναι 4 ετών και διαπρέπει στο χώρο του παιδικού modeling. Τελευταίο της κατόρθωμα ήταν ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στη καμπάνια της εταιρείας Burberry. Το αγγελικό της πρόσωπο και το διαπεραστικό γαλάζιο βλέμμα της, προμηνύει μία τεράστια καριέρα για εκείνη.

Η Αϊλά είναι εγγονή του πρώην υφυπουργού αθλητισμού και νυν δημάρχου της Πάτρας, Ανδρέα Φούρα. Ο κύριος Φούρας απολαμβάνει την παρέα της εγγονής του κυρίως τα καλοκαίρια καθώς η μικρή μένει μαζί με τους γονείς της, Ντάνα Φούρα (ανιψιά του δημάρχου) και Ράσελ Μάλιφαντ, μόνιμα στο Λονδίνο.

”Έίναι ένα γλυκύτατο πλάσμα όλο αγκαλιές και φιλιά. Είναι πολύ κοινωνικό παιδάκι με το χαμόγελο πάντα στα χείλη. Είπα στη Ντάνα να είναι ιδιαίτερα προσεκτική γιατί ο λαμπερός κόσμος της μόδας και της σόουμπιζ έχει πολλές φορές άσχημα αποτελέσματα, ειδικά για ένα παιδί που ξεκινά τις επαφές του μ’αυτό τον κόσμο από τόσο μικρή ηλικία”, δηλώνει ο κύριος Φούρας στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε