Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζώδια: Δείτε τι προβλέπουν τα Ζώδια μέχρι τις 2 Αυγούστου 2015

Ζώδια: Δείτε τι προβλέπουν τα Ζώδια μέχρι τις 2 Αυγούστου 2015

Ζώδια – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις έως τις 2 Αυγούστου: Τι λένε τα άστρα; Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος; Ποιες είναι οι διαθέσεις των πλανητών;

ΚΡΙΟΣ: Η εβδομάδα αυτή ξεκινά αρκετά καλά για εσένα. Τώρα θα μπορέσεις να λύσεις αρκετές υποθέσεις που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Τόλμησε να κάνεις αλλαγές και μην τις φοβάσαι πλέον. Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο και η ανάδρομη Αφροδίτη θα επιστρέψει στο ζώδιο του Λέοντα, προτίμησε να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία σε ενδιαφέρουν, δώσε προτεραιότητα σε προσωπικές σου υποθέσεις και μην αναλώνεσαι με επαγγελματικά θέματα, γιατί πολύ γρήγορα θα χάσεις την πολυπόθητη ισορροπία που έχεις ανάγκη.
Αισθηματικές: Στον αισθηματικό τομέα θα μπορέσεις να βελτιώσεις καταστάσεις που στο παρελθόν κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σου. Έκφρασε άφοβα όσα νιώθεις στο σύντροφό σου και μην περιμένεις να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα για να του δείξεις την αγάπη σου. Αν είσαι single, να ξέρεις πως θα σου κάνει καλό να αρχίσεις να βγαίνεις έξω και σύντομα θα μπορέσεις να γνωρίσεις κάποιον που πραγματικά θα σε ενθουσιάσει.
Διαβάστε αβαλυτικά όλες τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε