Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Είπαν το στερνό αντίο στην Τ. Καββαδία

Συγγενείς και λίγοι φίλοι είπαν σήμερα το στερνό αντίο στη μεγάλη ηθοποιό.

Σήμερα στις 11:00 το πρωί έγινε η κηδεία της Τασσώς Καββαδία. Φίλοι, συγγενείς και παλιοί καλοί συνεργάτες συγκεντρώθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το στερνό αντίο στη Τασσώ, την πιο γλυκιά ”κακιά” του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Τασσώ έσβησε στα 91 της χρόνια προκαλώντας θλίψη στους Έλληνες. Πολλές φορές δεν παίζει ρόλο η προχωρημένει ηλικία που φεύγει ένας άνθρωπος αλλά το ότι συνειδητοποιείς πως ένα κεφάλαιο κλείνει. Και η Τασσώ είχε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο δικό της, στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου.

Ωστόσο, ιδιαίτερα στενοχωρημένος ήταν ο Κώστας Πρέκας, επειδή ήταν ελάχιστοι οι άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο που βρέθηκαν στην κηδεία της μεγάλης αυτής ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου. Ο ίδιος είπε πως έπρεπε να βρεθούν όλοι εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη της και να πουν το “ύστατο χαίρε”, όπως αρμόζει σε μια γυναίκα σαν την Τασσώ Καββαδία.

Στην κηδεία της βρέθηκαν ο Κώστας Πρέκας, η Μέλπω Ζαρακώστα, ο Τρύφων Καράτζας, ο Σπύρος Μπιμπίλας και μερικοί ακόμη φίλοι της αείμνηστης Τασσώς Καββαδία. Πολύ συγκινημένη  ήταν η κόρη της ηθοποιού Ευγενία Σαλαπάτα, που παρόλο που ζει στην Αμερική, τον τελευταίο καιρό είχε έρθει στην Ελλάδα για να είναι στο πλευρό της μητέρας της.

Η κόρη της Τασσώς Καββαδία

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε