Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Έκαναν sex κατά τη διάρκεια της ελεύθερης πτώσης! Video

Μία παράτολμη ιδέα είχε ο πορνοστάρ Alex Torres…

Ο Alex Torres, με το παρατσούκλι Voodoo, είναι πορνοστάρ και κάθε Σαββατοκύριακο εργαζόταν και ως εκπαιδευτής ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο.

Την τελευταία φορά λοιπόν που δούλεψε είχε μια περίργη και πρωτότυπη ιδέα θα λέγαμε. Αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του και την ρεσεψιονίστ της σχολής στην οποία εργάζονται και οι δύο, Hope Howell, σε τρυφερές περιπτύξεις στον αέρα!

H βιντεοσκόπηση έγινε πολύ πρωινές ώρες, έτσι ώστε να μην τους δει κανείς και να μην προκαλέσουν κανέναν, που ενδεχομένως θα κοιτούσε ψηλά στον ουρανό!

‘Ολο αυτό βέβαια δεν είχε ευχάριστη κατάληξη για τον Alex Torres. Μπορεί να είναι νόμιμο να κάνεις σεξ σε ιδιωτικό αεροπλάνο αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας, Ian Gregor, είχε αναφέρει ότι κάθε πράξη που θα μπορούσε να αποσπάσει τον πιλότο εν ώρα πτήσεις θα μπορούσε να συνιστά παραβίαση των ομοσπονδιακών κανονισμών.

Έτσι οTorres απολύθηκε από την εταιρεία ελεύθερης πτώσης Skydive Taft, ενώ η παρτενέρ του για την ώρα κράτησε την δουλειά της ως ρεσεψιονίστ.

Δες το σχετικό βίντεο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε