Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη: Μια δύσκολη όψη. Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη: Μια δύσκολη όψη. Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

Η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, περνά από δοκιμασία τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, φέρνει ανακατατάξεις σε βασικούς τομείς της ζωής μας, ενώ η πίεση, η ένταση και τα προβλήματα θα μας επηρεάσουν άμεσα είτε και έμμεσα.

Τη Δευτέρα στις 4 Ιουνίου, πραγματοποιείται η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης, στην 14η μοίρα του Τοξότη. Η επιρροή της Έκλειψης έχει ήδη ξεκινήσει από τις 20 Μαΐου (όπου τότε πραγματοποιήθηκε και η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων) και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουνίου. Δεδομένου ότι εκείνη την ημέρα, το φεγγάρι πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Άρη, φανερώνει ότι οι μέρες που ακολουθούν είναι γεμάτες από εντάσεις, ανατροπές, καβγάδες, ασυμφωνίες και παρορμητισμό.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, περνά από δοκιμασία τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, φέρνει ανακατατάξεις σε βασικούς τομείς της ζωής μας, ενώ η πίεση, η ένταση και τα προβλήματα θα μας επηρεάσουν άμεσα είτε και έμμεσα. Μέχρι τις 19 Ιουνίου, θα πρέπει να διαχειριστούμε με περισσότερη ψυχραιμία αλλά και διπλωματία τις επικοινωνίες, τις αντιδράσεις και τις αποφάσεις μας και θα ήταν πιο φρόνιμο να είμαστε πιο προσεχτικοί σε κάθε κίνησή μας, ακόμα και στην οδήγηση!

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από το φαινόμενο της Σεληνιακής Έκλειψης είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Οι Καρκίνοι, επειδή έχουν ως κυβερνήτη τους την Σελήνη, να αναμένουν ότι θα βιώσουν συναισθηματικές εντάσεις. Τα ζώδια που εντέλει μπορούν να βγουν ευνοημένα από την Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, που γεννήθηκαν στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου τους!

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ: Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε