Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Έξαλλη με το αεροδρόμιο η Τάμτα! Της έχασαν τη βαλίτσα και βγήκε στη σκηνή με δανεικά ρούχα

Έξαλλη με το αεροδρόμιο η Τάμτα! Της έχασαν τη βαλίτσα και βγήκε στη σκηνή με δανεικά ρούχα

Η περιπετειώδης συναυλία της νεαρής τραγουδίστριας στην Ξάνθη…

Μια συναυλία με πολλά απρόοπτα έδωσε χθες το βράδυ η Τάμτα. Η γνωστή ερμηνεύτρια στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας ταξίδεψε ως την Ξάνθη, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τάμτα με την ομάδα της προσγειώθηκαν με το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο στην Ξάνθη για να πάνε στο “My Club” που θα γινόταν η βραδινή της εμφάνιση. Όταν όμως έφθασαν εκεί η βαλίτσα της, όπως και των συνεργατών της δεν βρέθηκαν. Παρόλο που η ίδια περίμενε για αρκετή ώρα στο διάδρομο με τις αποσκευές η βαλίτσα της είχε κάνει φτερά. Λίγο αργότερα οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου την ενημέρωσαν πως τελικά οι αποσκευές τους δεν ήρθαν με την πτήση τους γιατί δεν … χωρούσαν.

 

Η Τάμτα αγχώθηκε πολύ με το περιστατικό, καθώς δεν ήξερε πως θα εμφανιστεί στη σκηνή. Όπως έγραψε και η ίδια στο twitter της “Θεωρώ τραγική τη δικαιολογία δεν χωρούσαν οι βαλίτσες, έτσι απλά. Χωρίς να σε ενημερώσουν πριν φύγει το αεροπλάνο”.

 

Ωστόσο, η Τάμτα δεν έχασε την αισιοδοξία της, δανείστηκε ρούχα για την live εμφάνισή της και τραγούδησε χωρίς μακιγιάζ, φορώντας μόνο ένα κραγιόν που πήρε από την barwoman.

Δες φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter της:

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε