Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελ. Μελέτη: “Δεν συμφωνώ καθόλου με το concept του Big Brother”

Για τη συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη, το Big Brother και το ενδεχόμενο να κάνει καριέρα στο εξωτερικό μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξη της.

Για τη συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη, το Big Brother και το ενδεχόμενο να κάνει καριέρα στο εξωτερικό μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξη της. Η παρουσιάστρια της πολύ πρωινής ζώνης μίλησε για όλα στο περιοδικό 7 μέρες TV.

Σχολιάζοντας όλα όσα ακούστηκαν για την επίσκεψή της στην εκπομπή “Καφές με την Ελένη” είπε: “Δεν πάω επίσκεψη σε μια εκπομπή για να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Κλήθηκα, βρήκα την πρόταση ενδιαφέρουσα, πήγα και πέρασα πάρα πολύ ωραία. Μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε για όλα αυτά που τόσο καιρό έλεγαν και έγραφαν άλλοι, χωρίς φυσικά να μας ξέρουν και χωρίς να γνωρίζουν”.

Η Ελεονώρα αποκάλυψε ότι την εκνευρίζει η ασυνέπεια και το ψέμα λέγοντας συγκεκριμένα: “Όταν ένας καλεσμένος μου έχει κλείσει ένα ραντεβού ή έχει δεσμευτεί ότι θα βγει στην εκπομπή μου και μετά με παίρνει και μου λέει μια ψευτοδικαιολογία για να το ακυρώσει και τον δω μετά κάπου αλλού, τότε υποτιμάται η νοημοσύνη μου και γίνομαι έξαλλη”. Όσο για το αν είναι αυθόρμητη η ίδια λέει: “Ποτέ δεν μου έχει ξεφύγει κάτι που δεν έπρεπε να πω. Μια δήλωση που σε κάποιους μπορεί να φαντάζει αυθόρμητη μπορεί να μην είναι καθόλου τυχαία…”

Η παρουσιάστρια σχολίασε και τη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα: “Δεν συμφωνώ καθόλου με το concept του Big Brother. Το έχω πει στο παρελθόν και δεν το παίρνω πίσω. Θεωρώ θλιβερό στην εποχή που ζούμε να βλέπω νεαρά παιδιά να προβληματίζονται σερνόμενα από καναπέ σε κρεβάτι ποιος είναι ο πιο υποχθόνιος και ποιον να ψηφίσουν την Κυριακή. Είναι χαζό το όραμα σου σαν νέος να είναι το να μπεις σε ένα ριάλιτι παιχνίδι με στόχο να κερδίσεις χρήματα και εφήμερη δόξα”. Ωστόσο αν της γινόταν πρόταση να συμμετέχει σε ένα ριάλιτι έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού, η Ελεονώρα θα έλεγε “ναι στο Master Chef”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε