Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ελ. Μελέτη για Γ. Ολζιέρσκυ: Η λέξη οριστικό, δεν ταιριάζει στη δική μας περίπτωση!

Αγνώριστη η όμορφη παρουσιάστρια για τις ανάγκες φωτογράφισης!

Η Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφίζεται για το περιοδικό ”Life & Style” έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και σε συνέντευξη που έδωσε σ’ αυτό μίλησε για τα προσωπικά της, αλλά και τον χωρισμό της με τον Γιάννη Ολζιέρσκυ.

Όσα ζητά από έναν άντρα – πώς τον θέλει

”Επικοινωνία. Θέλω να είναι εκεί για μένα και να ακούμε ο ένας τα προβλήματα του άλλου. Θέλω σε μια αναποδιά να ξέρω πως ό,τι κι αν γίνεται κι ο κόσμος να γκρεμίζεται, έχω αυτόν τον άνθρωπο, που είναι εκεί για μένα… Θέλω να είναι ειλικρινής, ευαίσθητος, ειλικρινής με επικοινωνιακή διάθεση και με αυτοπεποίθηση. Ειλικρινής είπα;”.

Η προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό…

”Φυσικά δεν είμαι μόνη μου όλο αυτό το διάστημα. Εχω κάνει δύο σχέσεις.  Η μία ήταν λίγους μήνες μετά τον χωρισμό, αλλά έκανε τον κύκλο της σε σύντομο χρονικό διάστημα και η άλλη ήρθε λίγο καιρό αργότερα, κάπου μέσα στο καλοκαίρι… Δεν ξεκινάω καμία σχέση για πλάκα, όπως και δεν την ξεκινάω για τον γάμο… Μου έχει τύχει ύστερα από μία σοβαρή σχέση να ερωτευτώ παράφορα και να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Δεν τις υποβαθμίζω τις σχέσεις που έκανα μετά τον χωρισμό, απλώς δεν προχώρησαν.”

Δες στο TLIFE τι αποκάλυψε η Ελεονώρα για τον πρώην σύντροφό της!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε