Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ελ. Μουτάφη : Η πρωταγωνίστρια από τα “Κλεμμένα Ονειρα” στο TLIFE !

Με αφορμή την καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού, είπαμε να κάνουμε μία μικρή κουβέντα με την γνωστή ηθοποιό…

Είναι ένα από τα πιο γλυκά και ταλαντούχα κορίτσια του χώρου… Και μπορεί να είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων στην καθημερινότητά της, όμως, μέσα από τις δουλειές της, ξέρει πάντα πως να κλέβει την παράσταση και τις εντυπώσεις. Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία φέτος μετά από δύο χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, επέστρεψε δριμύτερη στους δέκτες μας, μέσα από την καθημερινή σειρά του Mega , “Κλεμμένα Ονειρα”, κρατώντας για πρώτη φορά τον ρόλο της μαμάς και μάλιστα ; Τον ρόλο της μαμάς δύο μεγάλων παιδιών ! Γι ΄αυτή την επιστροφή της, για την τηλεόραση, για την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega, αλλά και όχι μόνο, μιλά σήμερα στο TLife, η Ελισάβετ Μουτάφη.

– Μετά από δύο χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, φέτος αποφάσισες να βρεθείς και πάλι μπροστά από το γυαλί. Αλήθεια, η τηλεόραση όλο αυτό το χρονικό διάστημα σου είχε λείψει ;

– Η αλήθεια είναι πως αγαπάω την τηλεόραση… Αγαπάω πάρα πολύ όλη αυτή την διαδικασία των γυρισμάτων, είναι μία διαδικασία που την βρίσκω ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, οπότε σαφέστατα και μου είχε λείψει. Από την άλλη μεριά ,όμως, έκρινα πως για λίγο έπρεπε να μείνω εκτός, για να κάνω και κάποια άλλα πράγματα, για να ασχοληθώ περισσότερο με το θέατρο, αλλά και για την προσωπική μου ισορροπία.  

– Το να παίρνει ένας ηθοποιός ανά τακτά χρονικά διάστηματα τις αποστάσεις του από την τηλεόραση, είναι… μέτρο προστασίας από την υπερέκθεση ή είναι ανάγκη για ανάσα διαφορετικού τύπου δημιουργίας ή ακόμα και ξεκούρασης, μιας και ως γνωσόν η τηλεόραση είναι εξαντλητικό “άθλημα”…

– Πιστεύω πως είναι όλα αυτά μαζί… Μπορεί να θελήσεις να μείνεις μακριά και για κάνεις κάποια άλλα πράγματα και για να προστατευτείς καλλιτεχνικά, αλλά ακόμη και για να ξεκορυαστείς.

Δες όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE για τα “κλεμμένα όνειρα”!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε