Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Eλ.Παπαμιχαήλ: “Θέλω να μου ζητήσει ο Γιάννης συγγνώμη”

Μία συνέντευξη τύπου έδωσε η ξαδέρφη τού Γιάννη Παπαμιχάηλ και ανέφερε όσα ενόχλησαν την ίδια και τους υπόλοιπους κληρονόμους..

Καινούρια κόντρα ξεκίνησε ανάμεσα στους κληρονόμους του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον γιο του Γιάννη. Η τελευταία εξέλιξη, είναι η μήνυση που ανακοίνωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ότι θα καταθέσει εναντίον της ξαδέρφης του για όσα αναληθή είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “Αξίζει να το δείς”. Η ανηψιά του αείμνηστου ηθοποιού απαντά με μία συνέντευξη Τύπου.

Η Έλενα Παπαμιχαήλ ξεκίνησε την συνέντευξη λέγοντας: ” Δεν θα απολογηθώ επειδή ήμουν η αγαπημένη ανηψιά του θείου μου.” Τα κίνητρα της απαράδεκτης αυτής επίθεσης δεν έχουν γίνει ακόμη φανερά αν και εύκολα διαφαίνεται ποια είναι. Είναι περιττό να αναφέρω ότι η αιφνιδιαστική αυτή συμπεριφορά του ξαδέρφου μου με έχει πληγώσει βαθύτατα με έχει προσβάλλει κέραια αλλά και με έχει απογοητεύσει οικτρά.”

Γενικότερα η Έλενα διαψεύδει όλες τις κατηγορίες που τις προσάπτει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Κάποια ακόμη δυνατά της λόγια, στη συνέντευξη ήταν: ” Ποτέ δεν τον προδώσαμε με την συμπεριφορά μας, ποτέ δεν αντιστραφτήκαμε στις αρχές και την ηθική τού, ποτέ δεν τον προκαλέσαμε. Εμείς οι κληρονόμοι Παπαμιχαήλ δεν περιμέναμε καμία κληρονομιά για να προχωρήσουμε στη ζωή, δεν στηριχθήκαμε στο μόχθο άλλων για να κερδίσουμε τα προς το ζειν για τις ανάγκες μας.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε