Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη: Στη Κάρυστο με τα παιδιά της και στη Μήλο με το Ματέο!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία πολλή καλή μητέρα αλλά δεν ξεχνάει πως είναι και γυναίκα. Έτσι λοιπόν μετά τις διακοπές με τα παιδιά της στην Κάρυστο, πέρασε με τον Ματέο ένα ρομαντικό διήμερο στη Μήλο.

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το καλοκαίρι για εκείνη έχει τελειώσει. Έτσι λοιπόν, πήρε τα παιδιά της, τη μητέρα της και με το πλοίο της γραμμής πήγε στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Κάρυστο.

Σαν προνοητική μητέρα δεν άφηνε κανένα από τα παιδιά της να βγει στον ήλιο χωρίς αντιηλιακό. Επιστρέφοντας στην Αθήνα και αφού τακτοποίησε κάποιες εκκρεμότητες, σειρά είχε ένα ρομαντικό ταξίδι στη Μήλο με τον της Ματέο Παντζόπουλο. Έμειναν σε σκάφος ένος καλού τους φίλου και κυκλοφορούσαν στα σοκάκια του νησιού, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

”Αργά το βράδυ του Σαββάτου η γνωστή παρουσιάστρια περπατούσε στο μικρό λιμανάκι Πολλώνια της Μήλου έχοντας δίπλα της τον Μάκη Παντζόπουλο και τον στενό φίλο, διακοσμητή Γιάννη Σκαύδη. Λίγο αργότερα όλοι μαζί κατευθύνονταν σε ψαροταβέρνα του νησιού αγνοώντας τα βλέμματα και τα σχόλια όσων τους αναγνώριζαν”, αποκαλύπτει μία πηγή στο περιοδικό Οκ.

Δες φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσαν τα περιοδικά ΟΚ! και ΗΕLLO!

H ωραία Ελένη στην Κάρυστο.

   

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε