Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελένη Τσαγκά: “Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 14 κιλά. Έχασα τα 10 και μου έχουν μείνει 4”

Εδώ και μερικούς μήνες την έχουμε χάσει από το δελτίο ειδήσεων του Star. Βρίσκεται ακόμη στο σπίτι και προσέχει τα νεογέννητα δίδυμά της.

Εδώ και μερικούς μήνες την έχουμε χάσει από το δελτίο ειδήσεων του Star. Βρίσκεται ακόμη στο σπίτι και προσέχει τα νεογέννητα δίδυμά της.

Εμείς τη πετύχαμε… επάνω στο διάδρομο γυμναστικής. Το καλύτερο σκηνικό για μια fitness συζήτηση με μια γυναίκα που γέννησε πρόσφατα και προσπαθεί να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Όσες έχουν περάσει από αυτό το στάδιο γνωρίζουν τις δυσκολίες του. 

Η Ελένη Τσαγκά βέβαια βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η περίοδος της εγκυμοσύνης της είχε αφήσει 14 κιλά, από τα οποία έχει χάσει ήδη τα 10 και τις απομένουν 4. Πώς τα κατάφερε;  

Σε βρίσκω πάνω στο διάδρομο γυμναστικής… Πότε ξεκίνησες μετά την εγκυμοσύνη;
Γυμναστική κάνω κάθε μέρα δύο ώρες. Μία ώρα διάδρομο και Personal training άλλη μία ώρα στο σπίτι. Από τον πρώτο μήνα που γέννησα.

Έχεις στόχο να χάσεις κι άλλα κιλά;
Βέβαια θέλω να χάσω. Τέσσερα κιλά μου έμειναν, τα οποία δεν φεύγουν με τίποτα. Είμαι μέσα στο σπίτι, δεν δουλεύω full time. Είμαι στο σπίτι και τρώω. Μάλλον δεν τρώω, αλλά ξέρετε γλυκά και τέτοια δεν μπορώ να τα αποφύγω.

Έχεις μπει σε συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής;
Προσπαθώ να μην τρώω το βράδυ, να επιλέγω σαλάτες, φρούτα, αλλά μου τη χαλάνε τα γλυκά. Κατάλαβες;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε