Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ελεύθερη η Άντζελα Δημητρίου!

Ελεύθερη είναι πλέον η τραγουδίστρια αφού εξαγόρασε την ποινή, όμως η δικαστική περιπέτειά της δεν σταματά εδώ.

Ο δικηγόρος της κος Μέρμηγκας βρέθηκε από το πρωί στην Ευελπίδων για τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες ενώ η τραγουδίστρια ήταν σε διαρκή επικοινωνία μαζί του. Τελικά πληρώσανε το ποσό που όρισε το δικαστήριο και η Λαίδη απολαμβάνει πλέον στιγμές ελευθερίας.

“Το μοναδικό μου παράπονο είναι ότι μου μουτζούρωσαν τα χέρια μου, αυτά τα χέρια που δουλεύουν 35 χρόνια και είχαν να μουτζουρωθούν από τότε που δούλευα στις κλωστές πεταλούδα”, δήλωσε η ίδια κατά την αποχώρησή της από το αστυνομικό τμήμα.

Η Άντζελα Δημητρίου πέρασε χθες όλο το βράδυ, έπειτα από μεγάλη ταλαιπωρία, στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Περιστερίου. Στο πλευρό της ήταν άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο πρωσοπικός της φίλος και γιατρός Δημήτρης Σούρας, ο κουμπάρος της με την γυναίκα του και ο γιος της ο Βαγγέλης.

“Ο συγκεκριμένος κύριος θα πληρώσει μετά”, δήλωσε η Λαίδη κατά την άφιξή της στα κρατητήρια αναφερόμενη στον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για τις 3 ακάλυπτες επιταγές. Ένα έγγραφο που ενοχοποιό τον πρώην σύντροφό της θα χρησιμοποιήσει μέσαστις επόμενες ηνέρες, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου της στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη. Το έγγραφο αυτό έχει συνταχθεί κατά το 2008 αλλά στην παρούσα φάση δεν ήταν δυνατή η χρήση του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε