Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελεύθερος ο Μάρκος Σεφερλής

Ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος γύρω στις 12:00 μετά την χθεσινοβραδινή του σύλληψη. 

Το θάτρο “Δελφινάριο” στο οποίο εργάζεται ο δημοφιλής ηθοποιός αλλά και η σύζυγός του Έλενα Τζαβαλιά σφραγίστηκε για αυθαιρεσίες. H περιφέρεια Αττικής είχε σφραγίσει το θέατρο το καλοκαίρι του 2009 γιατί δεν είχε άδεια λειτουργίας. Παρόλα αυτά ο ηθοποιός άνοιξε το θέατρο και συνέχιζε να κάνει πρόβες για την παράσταση. Έτσι, χθες κατά την διάρκεια των προβών συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πειραιά.

Πέρασε όλη την νύχτα στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος ακολουθώντας την διαδικασία του αυτόφωρου ενώ σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στην εισαγγελεία Πειραιά. Η Έλενα Τζαβαλιά επιβεβαίωσε την είδηση στο TL!fe δηλώνοντας: ”Ναι ισχύει. Αυτή τη στιγμή ο Μάρκος βρίσκεται στην Εισαγγελία Πειραιά. Δεν θέλω να πω περισσότερα.”

Λίγο πριν μπει έκανε δηλώσεις στα κανάλια, χωρίς να χάσει το χιούμορ του, παρά τις χειροπέδες που είχε στα χέρια του. “Ο κ.Φασούλας ήθελε να παραχωρήσει το χώρο του Δελφιναρίου για κολυμβητήριο στον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί να το κάνει γιατί εγώ το έχω νοικιάσει μέχρι το 2013. Δίνω 141.500 ευρώ το χρόνο και αυτή τη στιγμή, ο Δήμος Πειραιά με στέλνει στον εισαγγελέα.Έχω δώσει συνολικά στο δήμο 950 χιλιάδες ευρώ .Τυχαίο; Δε νομίζω…”

“Φέτος ο κύριος Σεφερλής παραβίασε την απαγόρευση λειτουργίας του θεάτρου και παρά το γεγονός ότι δεν έχει άδεια το ξανά άνοιξε παραβιάζοντας τη σφράγιση του κτιρίου. Δεν έχει σχέση ο δήμος με αυτό αλλά η περιφέρεια. Η δημοτική αστυνομία απλώς ενημέρωσε τις αρχές για την ύπαρξη του αυθαίρετου”, δήλωσε στο TL!fe ο αντιδήμαρχος της δημοτικής αστυνομίας Πειραιά, Ιωάννης Μπενέτος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε