Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Elisabetta Canalis! Ποια είναι τα fitness μυστικά ενός τέλειου σώματος…

Η Elisabetta Canalis ή αλλιώς Eli, όπως αγαπούν να τη φωνάζουν οι συμπατριώτες της έγινε περισσότερο γνωστή σε εμάς, αλλά και όλον τον κόσμο σαν το κορίτσι του George Clooney.

Είναι άλλη μια απόδειξη πως ο Θεός έχει έμπνευση όταν δημιουργεί τις Ιταλίδες. Το καμάρι των Ιταλών με καριέρα στην τηλεόραση αλλά και το modeling, η Elisabetta Canalis ή αλλιώς Eli, όπως αγαπούν να τη φωνάζουν οι συμπατριώτες της έγινε περισσότερo γνωστή σε εμάς, αλλά και όλο τον κόσμο σαν το κορίτσι του George Clooney.

Κι αν αυτό από μόνο του αρκεί για να σου δημιουργήσει φθόνο (ξεπέρασέ το γιατί αυτή η σχέση είναι ήδη παρελθόν), τότε μπορεί να γίνεις έξαλλη με την υπέροχη σιλουέτα της. Ποια είναι όμως τα μυστικά της; Τι κάνει για να διατηρείται σε φόρμα;

Έχει ατέλειες… Αμέ! 
Η (πρώην) επίσημη αγαπημένη του George επιμένει πως δεν είναι τέλεια. Έχει και αυτή τις ατέλειες και τα “ψεγάδια” που παρατηρούν όλες οι γυναίκες στον καθρέφτη τους.
“Δεν έχω πάντα τους τέλειους κοιλιακούς! Έχω κυτταρίτιδα όπως κάθε γυναίκα” αναφέρει σε συνέντευξή της σε Ιταλικό περιοδικό. Βέβαια μια ματιά στις διάφορες εμφανίσεις της με μαγιό, μάλλον την διαψεύδει…

Photo Source: Splash

Όπως έχει δηλώσει η Eli σιχαίνεται τα skinny μοντέλα και ιδιαίτερα την επιρροή που μπορεί να έχουν στις γυναίκες. “Είναι φορές που ξεφυλλίζοντας ένα περιοδικό και βλέποντας τα αδύνατα μοντέλα, αναρρωτιέμαι τι επιρροή μπορούν να έχουν σε ανασφαλή άτομα” αναφέρει στο περιοδικό Chi της Ιταλίας.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε