Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Έλλη Κοκκίνου: “Ξέρω πόσο πονάει η απόρριψη!”

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον Φοίβο, τη συνεργασία με την Δέσποινα Βανδή, τον Βασίλη Καρρά και τη συμμετοχή στο “Greek Idol”!

Για τη συνεργασία της με τον Φοίβο, την Δέσποινα Βανδή, τον Βασίλη Καρρά και το ρόλο της στην κριτική επιτροπή του “Greek Idol” μίλησε η Έλλη Κοκκίνου.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή “Καφές με την Ελένη” και μίλησε για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του talent show. “Στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να γίνεις τραγουδιστής και ένα talent show μπορεί να σου δώσει ώθηση”, είπε η Έλλη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε πως η πρόταση της έγινε από τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Όπως δήλωσε η ίδια, το συζήτησε με πολύ κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο Φοίβος που την διαβεβαίωσε πως η εταιρεία της θα είναι στο πλευρό της. “Προβληματίστηκα πάρα πολύ. Μου είναι δύσκολο να κρίνω, αλλά δεν θα κρίνω. Θα αξιολογώ”, δήλωσε η τραγουδίστρια.
Ακόμη, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε πως έχει περάσει και αυτή από δοκιμαστικά με ένα πιάνο και την φωνή της. “Το άγχος, η ταχυκαρδία, το ότι ιδρώνεις και τρέμει η φωνή σου και τα χέρια σου δεν μπορεί να τα καταλάβει κάποιος αν δεν τα έχει περάσει… Μπροστά σε μία κριτική επιτροπή χωρίς κάποιο μουσικό όργανο ή ένα μικρόφωνο είναι ακόμα πιο σκληρή η κατάσταση. Ξέρω πόσο πονάει η απόρριψη από κάτι τέτοιο”, δήλωσε.
Παράλληλα, όσον αφορά τις καλοκαιρινές της συναυλίες με την Δέσποινα Βανδή, η δημοφιλής τραγουδίστρια τόνισε πως ο κόσμος αγκάλιασε αυτή τη συνεργασία. Την πρόταση έκανε η ίδια η Δέσποινα: “Περάσαμε υπέροχα. Ταξιδέψαμε με κάθε μέσο, φάγαμε, ήπιαμε και θα ήθελα ειλικρινά να το ξανακάνω”, ανέφερε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε