Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εμφανίζεται γυμνή μπροστά στον γιο της!

Η Christina Aquilera αισθάνεται με το σώμα της τόσο άνετα, που δεν διστάζει να….

Κυκλοφορεί γυμνή μπροστά στα μάτια του δίχρονου γιου της. Η sexy μαμά έδωσε συνέντευξη στο Q100 Best Radio και δεν δίστασε να ομολογήσει πως αισθάνετσι πολύ περισσότερο ερωτική όταν είναι γυμνή. Υποστήριξε την άποψη της με πολλά επιχειρήματα που άφησαν άφωνους όλους τους ακροατές.

”Κατά τη διάρκεια τις εγκυμοσύνης αλλά και όταν γεννήσεις, νιώθεις ότι το σώμα σου δεν ανήκει πια σε σένα αλλά στο μωρό που έφερες στον κόσμο. Όταν ξεπεράσεις αυτό το στάδιο και παίρνεις κατά κάποιον τρόπο το σώμα σου πίσω, το συναίσθημα είναι υπέροχο. Νιώθω καλύτερα από ποτέ”, δηλώνει η τραγουδίστρια.

Η Christina θεωρεί πως όταν είσαι εντάξει με το σώμα σου δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κρύβεις με ρούχα. Δεν ντρέπεται καθόλου να κυκλοφορεί γυμνή μπροστά στα μάτια του μικρού Max. ”Noμίζω πως είναι πολύ σημαντικό να βλέπει ότι η μαμά του δεν ντρέπεται να εκφράζει την σεξουαλικότητά της” λέει η ξανθιά Christina.
 
”Ο γιος μου τώρα είναι δύο χρονών. Είμαστε άνθρωποι της τέχνης. Επομένως υπάρχουν πολλές γυμνές γυναικείες απεικονίσεις στο σπίτι. Έτσι μεγαλώνοντας θα καταλάβει πως το γυμνό είναι κανόνας και ο μόνος λόγος για να ντραπείς είναι να κρύβεις το σώμα σου”, συνεχίζει η τραγουδίστρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε