Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ένα βιβλίο για το καλοκαίρι από τον Jason Arkley!

Ένα βιβλίο για το καλοκαίρι από τον Jason Arkley!

Με το ένα πόδι στη Σκωτία και με το άλλο στην Ελλάδα, με το ένα στην τηλεόραση και το άλλο στη συγγραφή ο Jason Arkley έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει εκλεκτός κι ευλογημένος αυτή την εποχή! Το ομότιτλο βιβλίο του κατέκτησε τις καρδιές του κοινού!

Με το ένα πόδι στη Σκωτία και με το άλλο στην Ελλάδα, με το ένα στην τηλεόραση και το άλλο στη συγγραφή ο Jason Arkley έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει “εκλεκτός κι ευλογημένος” αυτή την εποχή! Το ομότιτλο βιβλίο του κατέκτησε τις καρδιές του κοινού! Ο Jason μίλησε στο tlife και μας αποκαλύπτει μικρά μυστκά από τη ζωή ενός νέου συγγραφέα!

Τι σε ώθησε να ξεκινήσεις να γράφεις;

Θυμάμαι πως όταν ήμουν στην Γ’ Δημοτικού, η δασκάλα, μας ζήτησε να γράψουμε μια έκθεση για κάτι αστείο μου είχαμε ζήσει. Έτσι κι εγώ σκέφτηκα να εξιστορήσω κάποια αστεία γεγονότα που είχαν συμβεί στο κοντινό παρελθόν με μια αναπληρώτρια δασκάλα. Θυμάμαι σαν χθες ότι λίγο μετά την πρώτη παράγραφο έγραφα με ζήλο και εμπλούτιζα τα γεγονότα με στοιχεία της φαντασίας μου. Ενώ είχα όριο μια σελίδα περίπου, εγώ είχα φτάσει τις τρεις. Αυτή ήταν η πρώτη μου ιστορία που κέρδισε τις εντυπώσεις καθηγητών και μαθητών, χαρίζοντάς τους γέλιο μέχρι δακρύων. Θυμάμαι ότι είχα μείνει έκπληκτος και χαιρόμουν γιατί η ιστορία που έγραψα εγώ με τόσο κέφι κι όρεξη άρεσε τόσο πολύ. Ακόμα και σήμερα όταν γράφω χάνομαι μέσα στις λέξεις έχοντας το ίδιο ακριβώς συναίσθημα που είχα πριν από τόσα χρόνια. Ο συνδυασμός αυτού του συναισθήματος με την ανταπόκριση του κοινού πιστεύω ότι πυροδότησε την ανάγκη μου να γράψω.

Μίλησέ μας λίγο για το βιβλίο σου. Πες μας την ιστορία του…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε