Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ένας άνδρας πνίγει τον πόνο του χωρισμού… σε άλλες γυναίκες!

Ε, τελικά είμαι σίγουρος. Το φετινό καλοκαίρι του χωρισμού θα το ρίξω έξω. Όσο πιο πολλές γυναίκες τόσο καλύτερα… έχεις κανείς αντίρρηση;

Ταξιδεύω με το αυτοκινητάκι μου για κάπου στο άγνωστο. Μόνος! Ε, βέβαια μόνος μετά από τέτοιο “στραπάτσο”! Ο χωρισμός είναι τόσο φρέσκος, όσο το αεράκι του Αυγούστου που μου χτυπάει το πρόσωπο. Ανοίγω το ραδιόφωνο και αλλάζω τυχαία σταθμούς! “Θα ζήσω ελεύθερο πουλί. Κι όχι κορόιδο στο κλουβί. Από κανάρα σε κανάρα θα πετάω”! Ας αλλάξω σκέφτομαι και πατάω το κουμπί. “Γυναίκες τριγύρω πολλές, πάρα πολλές. Αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές”. Να δεις που το σύμπαν θέλει να μου πει κάτι. Άλλος σταθμός…  “Ψηλές, κοντές, ξανθιές, μελαχρινές, όλες καλές”!

Ε, τελικά είμαι σίγουρος. Το φετινό καλοκαίρι του χωρισμού θα το ρίξω έξω. Όσο πιο πολλές γυναίκες τόσο καλύτερα… έχεις κανείς αντίρρηση;

Όλοι οι άνδρες είμαστε γουρούνια… και γουστάρουμε
Το βλέπω το ξινισμένο σου ύφος. “Αυτό είναι που σου στοίχισε που χωρίσαμε;” θα σκεφτείς. “Με την πρώτη ευκαιρία έτρεξες στο περίπτερο για προφυλακτικά”! Και γιατί όχι δηλαδή; Που είναι ακριβώς το κακό; Ελεύθερος είμαι, ωραίος είμαι. Είναι και καλοκαίρι και θα πέσω με τα… μούτρα!

Τι περίμενες δηλαδή να κάνω; Να κλειστώ στο σπίτι και να κλαίω τη μοίρα μου; Αν θυμάμαι καλά από τις τόσες “γλυκανάλατες” ταινίες που με ανάγκασες να δω όσο ήμασταν μαζί, εκείνη που το “τσακίζει” το King Size παγωτό και κοιτάει το ταβάνι με τις ώρες είναι πάντα η γυναίκα. Δεν θυμάμαι τον Ρος από τα Φιλαράκια να κλείνεται στο σπίτι και να καταβροχθίζει Double Chocolate Fudge όταν χώρισε με την Rachel! Αντίθετα, ακόμη αντηχεί στα αυτιά μου το θρυλικό “We were on a break” (Είχαμε χωρίσει) που έλεγε και ξαναέλεγε κάθε φορά που η Jennifer Aniston του χρέωνε πως το πρώτο κιόλας βράδυ του χωρισμού πήγε με άλλη γυναίκα.

Ένα παυσίπονο που λέγεται σεξ
Σκέφτηκες ποτέ πως αν ξεκινήσω να αλλάζω τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα είναι για να νιώσω καλύτερα; Ένας τρόπος να σε ξεπεράσω ή τέλος πάντων να σε βάλω λίγο πιο πίσω στα ράφια του μυαλού. Άλλοι το ρίχνουν στο ποτό, άλλοι ανάβουν το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο. Ακόμη και έτσι να το δεις η επιλογή του σεξ -ασφαλέστατου πάντα- είναι και πιο υγιεινή, αλλά και πιο απολαυστική. Δεν συμφωνείς; Άσε που το γεγονός πως σε ένα μήνα έχω πάει με 5 γυναίκες δεν σημαίνει πως τελικά αισθάνθηκα και καλύτερα.

Πόσες φορές φρίκαρα που πάνω στο καλύτερο εγώ σκεφτόμουν πόσο πιο έντονο ήταν το σεξ μαζί σου. Ενώ τώρα κάτι δεν κολλάει, γυρίζω από τη μία, αλλάζει θέση εκείνη. Παίδεμα! Σε αντίθεση όμως με μια γυναίκα -που σε κάθε περίπτωση θα πάει πολύ δύσκολα με άλλον άνδρα αμέσως μετά το χωρισμό- αυτό δεν πρόκειται να με αποθαρρύνει. Μην σου πω θα με πεισμώσει. Κουράστηκα να ζω με μια ανάμνηση και πρέπει να προχωρήσω.

Διάβασε το υπόλοιπο αρθρο του Λευτέρη Σαββίδη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε