Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ένας άντρας “σκιτσάρει” τα 8 στάδια μιας σχέσης!

Την γνωρίζεις, ενθουσιάζεσαι, την ερωτεύεσαι, πέφτεις στα πατώματα, πέφτεις με τα μούτρα… μέχρι μια μέρα να καταλήξεις βουτηγμένος στη ρουτίνα και να αναρωτιέσαι “τι έχεις κάνει και τιμωρείσαι έτσι”.

Την γνωρίζεις, ενθουσιάζεσαι, την ερωτεύεσαι, πέφτεις στα πατώματα, πέφτεις με τα μούτρα… μέχρι μια μέρα να καταλήξεις βουτηγμένος στη ρουτίνα και να αναρωτιέσαι “τι έχεις κάνει και τιμωρείσαι έτσι”. Και κάπως έτσι -από ότι έχεις παρατηρήσει στη ζωή σου, αλλά και στις ζωές των περισσότερων γύρω σου (ευτυχώς όχι όλων)- κάπως έτσι καταλήγουν οι σχέσεις.

Απαισιόδοξος ή απλά ρεαλιστής; Δεν ξέρω! Αυτό που ξέρω είναι πως όλα αρχίζουν κάπως έτσι….

ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Άγχος! Τι να πεις… Πώς να το πεις… Ψέματα! Είναι φορές που αισθάνομαι σαν πωλητής που διαλαλώ την πραμάτεια μου και προσπαθώ να “πουλήσω” τον εαυτό μου. Και πάει το ψέμα (με την καλή έννοια) σύννεφο! Έτσι είναι όμως αυτά! Θέλω  να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Και ας είναι λίγο άλλος, αυτός ο καλός μου εαυτός. Μην μου πεις πως δεν κάνεις κι εσύ το ίδιο;
Διευκρίνιση: Δεν λέω ψέματα… Απλά ομορφαίνω την αλήθεια, ναι;

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ: Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ
Ουφ! Από ότι φαίνεται το πρώτο ραντεβού έπιασε! Και είμαστε μαζί. Με κοιτάς, σε κοιτώ και μετά σιωπή. Αυτή η περίοδος της απόλυτης νιρβάνας έχει και το περισσότερο γούστο. Πατάμε και οι δύο στο ροζ συννεφάκι μας και πάμε για άλλες πολιτείες. Τι κι αν γύρω ο κόσμος καίγεται; Εμείς είμαστε ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι, τυφλοί… Σεξ, αγκαλιές και φιλιά. Και καμία διαφωνία.

Διάβασε όλα τα στάδια στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε