Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ενας πρίγκιπας για την Κύπρο!

Ενας πρίγκιπας για την Κύπρο!

Η πιο ακριβή θαλαμηγός στον κόσμο έχει δέσει στο νησί της Αφροδίτης.

Με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του και με πολυμελή συνοδεία συγγενών και συνεργατών του (πάνω από 40 άτομα), ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Αλ Ουαλίντ Μπιν Ζαγιέντ του βασιλικού οίκου της Σαουδικής Αραβίας, έφτασε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Άνασσα», στον κόλπο της Χρυσοχούς της Πάφου, σε μικρή απόσταση από τα «λουτρά της Αφροδίτης».

Η θαλαμηγός του Σαουδάραβα Κροίσου θεωρείται ως το πλέον πολυτελές και ακριβό πλωτό μέσο που έφθασε ποτέ στη θάλασσα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εχει δύο καταστρώματα, δεκάδες υπερπολυτελείς καμπίνες, καμπίνες προσωπικού και άλλους χώρους για την αναψυχή των προσκεκλημένων της, ενώ πολυάριθμο είναι και το μόνιμο προσωπικό της.

Όπως είναι φυσικό, διαθέτει την τελευταία λέξη της εξέλιξης στον τομέα της τεχνολογίας, ενώ εντυπωσιακή είναι και η πολυτέλεια σε όλους τους εσωτερικούς του χώρους.

Οι περιπολίες είναι πυκνές στην περιοχή, ενώ ιδιαίτερα αυξημένα είναι και τα μέτρα που λαμβάνει το ίδιο το ξενοδοχείο για αποτροπή ανεπιθύμητων καταστάσεων.

Ο Αλ Ουαλίντ Μπιν Ζαγιέντ είναι 55 ετών πολύ διάσημος στον αραβικό κόσμο και από τους πιο εκκεντρικούς πλουσίους παγκοσμίως.

Εχει επίσης στην κατοχή του: ένα Βoeing 747, ένα Αirbus321 αλλά και μια θαλαμηγό μήκους 86 μέτρων και άλλο ένα σκάφος στα σκαριά το οποίο θα είναι έτοιμο στο τέλος του έτους και υπολογίζεται ότι θα στοιχίσει τουλάχιστον 500 εκατ. δολάρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε