Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία, κάλυψη κ.α.! 10 κρέμες που τα κάνουν όλα!

Ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία, κάλυψη κ.α.! 10 κρέμες που τα κάνουν όλα!

Το καλοκαίρι δεν θέλουμε και πολλά να βάζουμε στο πρόσωπό μας! Γι’ αυτό τα δέκα αυτά προϊόντα σε σώζουν!

Το καλοκαίρι δεν θέλουμε να φοράμε και πολλά! Κάτι ο ήλιος, κάτι η ζέστη το σώμα μας ιδρώνει εύκολα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το πρόσωπό μας! Μάλιστα, ελάχιστες από εμάς αντέχουμε την αίσθηση ενός βαρύ make up συν οι κρέμες που έχουν μπει από κάτω, αλλά όλες μας θέλουμε την κάλυψη που μας προσφέρει! Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν αντί για ενυδατική, αντηλιακή και foundation χρησιμοποιούσες μια κρέμα που τα κάνει όλα; Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν όχι μόνο οι BB creams για τις οποίες σου έχουμε ξαναμιλήσει εδώ, αλλά και οι tinted creams, δηλαδή οι αντηλιακές ή ενυδατικές κρέμες που περιέχουν χρώμα.

Παρακάτω θα βρεις 10 τέτοια προϊόντα για κάθε ανάγκη και budget! Διάλεξε ένα και πες αντίο στην βαριά αίσθηση όλων αυτών των προϊόντων που πρέπει να φοράς και το καλοκαίρι!

BB creams


1. Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector. Λόγω τιμής (€9.99) και όχι μόνο η Garnier έφερε την επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας άσχετα με το budget. Με μόλις 10 ευρώ μπορείς να έχεις ενυδατική, αντιγηραντική, αντηλιακή και foundation. Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι ότι μόλις κυκλοφόρησε η νέα BB για ματ αποτέλεσμα για λιπαρές επιδερμίδες! Και δεν είμαι η μόνη που την χρησιμοποιώ! Δες εδώ ποια (διάσημη) άλλη

2. MAC Prep+Prime Beauty Balm SPF35 (€20.00). Είναι ελαφριά, μοιάζει να εφαρμόζεις πάνω ενυδατική κρέμα και απορροφάται γρήγορα. Ένα άλλο θετικό στοιχείο είναι ο δείκτης προστασίας που έχει αλλά και το χρώμα που δίνει ομοιοχρωμία στο πρόσωπο.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε